ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

TEK Müdürü Bozkurt elektrik arızalarının nedenlerini açıkladı

TEK Müdürü Bozkurt elektrik arızalarının nedenlerini açıkladı
YAYINLAMA: 09 Mayıs 2024 / 10.12
GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2024 / 10.12

Nizip caddesi üzerinde bulunan iş yerleri sahipleri gazetemize kadar gelerek elektriklerin sık sık kesildiğinden ve bu sebeple zararlara uğradıklarından söz ederek TEK’ten yakındılar.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz TEK Müdürü Cemil Bozkurt bir süre önce bu bölgede elektriklerin sık sık kesildiğini söyleyerek şu bilgileri verdi: “Aksi bir tesadüf olarak Nizip caddesi bölgesinde elektrikler birkaç kere kesildi. Bir defasında Oba makarna fabrikasının arka tarafına düşen yerde bulunan bir direğe kamyon çarptı. Daha sonra yeni mezarlık kavşağındaki bir direğe de başka bir otomobil çarptı. Bu kazalarda birçok arızalar meydana geldi. Bölgedeki iş yerlerini zor durumda bırakmamak için acele olarak arızaları giderdik. Ancak arızalarla birlikte hemen yapamadığımız işler kaldı. Onları da pazar günlerine getirip hallettik. Bölgedeki iş yerlerinin ufak tefek voltaj dalgalanmalarını önlemek için de buraya kuvvetlendirici özel hat çektik. Şu anda burada önemli bir sorun kalmadı. Ancak ummadığımız arızalar ve durumlar meydana gelebilir. Burasının sanayi bölgesi olduğunu bilerek gerekli dikkat ve hassasiyeti gösteriyoruz. Elektrik kesimleri elimizde olmayan sebeplerden doğmuştur” dedi.

Müdür Cemil Bozkurt daha sonra şehrin bazı semtlerinde de zaman zaman bakım çalışmaları yapıldığını bu bakımların belediye hoparlörü ile zamanında duyurulduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *