ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

“Uzaktan kumandalı olmayınız”

“Uzaktan kumandalı olmayınız”
YAYINLAMA: 21 Mayıs 2024 / 13.29
GÜNCELLEME: 21 Mayıs 2024 / 13.29

Vali kaymakamlara nasihat etti:

“Uzaktan kumandalı olmayınız”

Vali Aksu, kaymakamlardan şikayet değil, iş istediğini de belirtti.  Okul yaptırma konusunda Gaziantep yüzde 100 başarı sağladı.

İl Koordinasyon Kurulu toplantısında kaymakamlara hitaben bir konuşma yapan Vali Abdülkadir Aksu: “Sizlerden şikayet değil, iş istiyorum. Yatırımları aksatan müteahhitleri affetmeyin. Uzaktan kumandalı olarak işler yürümez. Yetkileriniz geniş, gücünüz devlet gücü.” dedi. Vali Aksu 1984 yatırımlarıyla ilgili olarak verdiği bilgilerde sağlık yatırımlarının yüzde 99, okul yapımı alanındaki yatırımların ise yüzde yüz gerçekleştiğini, ilimizdeki yatırımların genel gerçekleşme durumunun ise yüzde 77 olduğunu İfade etti.

1984 yılında ilimize 10 milyar 717 milyon 095 bin liralık yatırımın gerçekleştirildiğini ifade eden Vali Aksu 70 köye elektrik verildiğini ,enerji sektöründeki yatırımların gerçekleşmesinin yüzde 73 olduğunu söyledi. Eğitim yatırımlarında ise 47 derslik, 91 anasınıfı ve 82 lojmanın tamamlanarak hizmete sokulduğu bildirildi. İl Koordinasyon Kurulu toplantısına kaymakamlar, ilçe ve kasaba Belediye başkanları, yatırımcı dairelerin bölge ve şube müdürleri katıldı. Toplantı saat 17 de sona erdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *