ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Yurttaşlar soruyor: “Bu disiplinsizlik, laçkalık niye?”

Yurttaşlar soruyor: “Bu disiplinsizlik, laçkalık niye?”
YAYINLAMA: 23 Ekim 2024 / 12.19
GÜNCELLEME: 23 Ekim 2024 / 12.19

Çeşitli semtlere çalışan otobüslerin hiçbiri zamanında duraklarda bulunmuyor. Saatlerce duraklarda bekleyenler otobüs işletmesine beddua ediyor.

Son birkaç aydır belediye otobüs işletmesinden şikayetler bir hayli arttı. Yurttaşlar belediye otobüs işletmelerindeki bu disiplinsizliğin, laçkalığın sebeplerini öğrenmek istiyorlar.

Belediye yetkililerinin sorunun üzerine ciddi olarak gitmesini ve halk yararına çözümlerin kısa sürede getirilmesini istiyorlar.

Saatlerce otobüs duraklarında çoluk çocuk bekleyen yurttaşlar belediyeye beddua ediyor. «Her şeyin çaresi bulundu, belediye otobüslerinin düzenli çalıştırılmasına çare bulunmadı» deniliyor.

Hoşgör semtine giden vatandaşlar Karagöz durağında öğle vakitleri en az bir saat beklediklerini söylediler. Binevler semtine otobüsle gitmek isteyen yurttaşlar özellikle saat 20’den sonra bir, bir buçuk saat beklemek zorunda kaldıklarını söylüyorlar. Bu semtlere çalışan otobüslerin gündüzleri en geç 15 dakika, geceleri saat 20’den sonra da en fazla yarım saatte bir gelmesinin gerektiği bildirildi.

Muhabirimizle görüşen vatandaşlar: «Belediyeye ne diyeceğimizi bilemiyoruz. İyi de söylesek, kötü de söylesek fayda etmiyor. Allah ıslah etsin demekten başka bir şey gelmiyor elimizden.»

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *