ANASAYFA arrow right Ekonomi

Beyanname süreleri 26 Mart’a kadar uzatıldı

Beyanname süreleri 26 Mart’a kadar uzatıldı
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 03.26
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 03.26
Şimşek, ''KDV beyannameleri 26 Mart'a, gelir vergisi beyannamelerinin süresi ise 29 Mart'a kadar uzatıldı'' dedi.
Bakan Şimşek, ''KDV beyannameleri 26 Mart'a, gelir vergisi beyannamelerinin süresi ise 29 Mart'a kadar uzatıldı'' dedi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mükelleflerden gelen yoğun talepler doğrultusunda, vatandaşın mağdur olmaması için KDV ve gelir vergisi beyannamelerinin verilme süresinin uzatılmasına karar verildiğini bildirdi.
Bakan Şimşek, Mart ayında bazı beyannamelerin verilme sürelerinin hafta sonu tatili dolayısıyla aynı günlere denk gelmesi ve özellikle kira beyannamelerinin verilme sürelerinin uzatılması konusunda vatandaşlardan yoğun talepler geldiğini kaydetti.
Maliye Bakanı Şimşek, ''Bu çerçevede 25 Mart 2013 Pazartesi günü son gün olan KDV beyannamelerinin verilme süresi 26 Mart 2013 Salı gününe, 25 Mart 2013 Pazartesi günü son gün olan Gelir Vergisi beyannamelerinin (kira beyannameleri dahil) verilme süresi 29 Mart 2013 Cuma gününe kadar uzatılmıştır'' dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *