ANASAYFA arrow right Güncel

4 yıldır yemek yiyemiyordu

4 yıldır yemek yiyemiyordu
YAYINLAMA: 17 Mart 2024 / 19.02
GÜNCELLEME: 17 Mart 2024 / 19.02

Gaziantep’te 4 yıldır karın ağrısı ve bulantı şikayetiyle yemek yiyemeyen, başarılı ameliyat sonrası sağlığına kavuştu.

Gaziantep’te uzun süredir karın ağrısı ve bulantı şikayetiyle mücadele eden ve birçok hastaneden sonuç alamayan 15 yaşındaki Ceyda Süleymanoğlu, Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

NADİR BİR HASTALIK: ÇÖLYAK ARTER BASI SENDROMU

Ceyda Süleymanoğlu, yaklaşık 4 yıldır mide ağrısı ve yemek yeme zorluğu yaşadı. İstanbul, Ankara, Bursa gibi şehirlerde birçok hastaneye başvurmasına rağmen teşhis konulamadı. Ancak Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucunda nadir görülen bir hastalık olan çölyak arter bası sendromu teşhisi konuldu.

BAŞARILI AMELİYAT SONRASI SAĞLIKLI YAŞAMA DÖNÜŞ

Acil olarak ameliyata alınan Ceyda, Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Mesut Gül ve Kalp Damar Cerrahisi Prof. Dr. Hikmet İyem'in yönetiminde başarılı bir operasyon geçirdi. Ameliyat sonrasında karın ağrısı ve bulantı şikayetleri sona erdi ve Ceyda sağlığına kavuştu.

HASTALIĞIN PEŞİNDEN GİTMENİN ÖNEMİ

Hastalık sürecinde büyük zorluklar yaşayan Ceyda Süleymanoğlu, yaşadığı tecrübelerle herkesin hastalığının peşinden gitmesi gerektiğini vurguladı. Hastalığının teşhis edilmesinde önemli bir rol oynayan doktorlara teşekkür etti.

2 ÖNEMLİ VE NADİR GÖRÜLEN HASTALIK

Medical Point Gaziantep Hastanesi'nde yapılan tetkikler sonucunda Ceyda Süleymanoğlu'nda nadir görülen çölyak arter bası sendromu teşhisi konuldu. Hastalığın teşhisi ve tedavisi için gereken operasyon başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

SAĞLIKLI YAŞAMA GERİ DÖNÜŞ

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Ceyda Süleymanoğlu, ailesiyle birlikte mutlu bir yaşama geri döndü. Ailesi, doktorlara teşekkür ederek kızlarının sağlığına kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *