ANASAYFA arrow right Güncel

Büyükşehir, Rumkale’de ‘Su Sporları Festivali’ düzenliyor

Büyükşehir, Rumkale’de ‘Su Sporları Festivali’ düzenliyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.52
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.52
1 Ekim’de başlayacak olan festivalde; dragon bot yarışları, su kayağı, jet skı, flyboard, wakeboard yarışmaları ya
1 Ekim’de başlayacak olan festivalde; dragon bot yarışları, su kayağı, jet skı, flyboard, wakeboard yarışmaları yapılacak. Saat 10.00’da Milli Dalgıç Şahika Ercümen’in serbest dalışı ile başlayacak olan festival günboyunca devam edecek.
Şuana kadar 20 dragon takımının müraacat ettiği ‘Su Sporları Festivali’ sporcuları ve izleyicileri tarhiRumkale’nin güzellikleri ile buluşacak.
Bu arada; su sporları festivalini izlemek isteyen vatandaşlar için saat 10.00 ile 19.00 arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile Gaziantep Üniversitesi önünden kaldırılacak ücretsiz servislerle ulaşım sağlanabilecek.



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *