ANASAYFA arrow right Güncel

Kasap, akıllara durgunluk veren skandala neden oldu

Kasap, akıllara durgunluk veren skandala neden oldu
YAYINLAMA: 20 Şubat 2024 / 19.56
GÜNCELLEME: 20 Şubat 2024 / 19.56

Lahmacunluk malzemenin arasında içerisinde salça bulunan cam kaseyi de makinede çekip, müşteriye yedirdi. Kendini, “Allah’ın izniyle bir şey olmaz, farz edin ki balık yediniz, boğazınıza kılçık saplandı” diye savundu

Antep’in Bülbülzade Mahallesi’nde bulunan Kasap Enes’te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kasap, müşteri tarafından hazırlanan lahmacunluk malzemeyi tepside içerisinde salça bulunan cam kase ile birlikte çekip, fırına verdi. Fırında lahmacun hazırlanırken, malzemenin içerisinden kıyma makinesinde çekilirken kalan iri cam parçası çıktı. Fırın, lahmacunu almaya gelen müşteriyi, içerisinden bir cam parçası çıktı diye uyardı.

Müşteri, kazara içerisine karışmış olabileceğini düşünerek, lahmacunu eve götürüp misafirlerini ağırladı. Ancak bir süre sonra, evin hanımı cam kasenin gelmediğini fark edince, kasabı aradı. Kasap önce “Yok görmedik” dedi. Kasaba lahmacunun içerisinden cam parçası çıkmış denildiğinde ise, lahmacunluk malzeme ile cam kavanozun birlikte çekildiğini söyleyip, “Allah’ın izniyle bir şey olmaz, farzedin ki bir balık yediniz kılçık boğanıza geldi” diye skandal sözlerle kendisini savunmaya çalıştı.

Soluğu kasapta alan vatandaş büyük bir skandalla karşılaştı

Eve götürülen lahmacundan evde bulunan 9 kişi yedi. 9 kişinin içerisinde çocuk da bulunuyordu. Lahmacun yiyenlerden birinin kısa süre önce bir mide operasyonu geçirmesi nedeniyle, mağdurlar hastaneye başvurdu. Doktorlar, bir hafta gözetim altında kalması gerektiğini söylediler. İçerisine cam kase çekilmiş lahmacunu yiyen aile İl Tarım Gıda ve Orman Müdürlüğü’ne durumu bildirdi.

Şikayet sonrasında İl Tarım Gıda ve Orman Müdürlüğü tarafından kasaba ceza kesildi. Olayın mağdurları, konuyu Tüketici Hakem Heyetine taşıyacaklarını ve hukuki yollara başvuracaklarını dile getirdiler.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *