ANASAYFA arrow right Güncel

Yıldırım TOBB yönetiminde

Yıldırım TOBB yönetiminde
YAYINLAMA: 31 Mayıs 2023 / 21.45
GÜNCELLEME: 31 Mayıs 2023 / 21.45
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda tek listeyle giden seçimlerde, mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu 7’nci kez Birlik Başkanlığına seçilirken, GTO Başkanı Tuncay Yıldırım da TOBB Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Sosyal medya hesabından duyuran Yıldırım, “TOBB Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmekten Gaziantep Ticaret Odası ve Gazi şehir adına onur duydum” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 79’uncu Genel Kurulu’nda tek listeyle giden seçimlerde, mevcut Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu 7’nci kez Birlik Başkanlığına seçildi.

TOBB Genel Kurulu’nda Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım da TOBB Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi.

Sosyal medya hesabından duyuran Yıldırım, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Bugün gerçekleştirilen 79. TOBB Genel Kurul toplantısında camiamızın teveccühü ile Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmekten şahsım, Gaziantep Ticaret Odası ve Gazi şehir adına onur duydum. Bu göreve seçilmem hususunda bana olan güvenleri ve destekleri için tüm TOBB Delegelerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte şehrimiz için başarılara imza atmak temennisiyle” Adem Kesenek

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *