ANASAYFA arrow right Spor

Beşiktaş’a bir tepki de Mehmet Kızıl’dan

Beşiktaş’a bir tepki de Mehmet Kızıl’dan
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Beşiktaş’a bir tepkide Mehmet Kızıl’dan geldi.
Cenk Tosun’u ayartarak imza attıran Beşiktaş’a tepki üstüne tepki yağıyor. Önceki gün Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl’ın gösterdiği tepkinin ardından, Beşiktaş’a bir tepkide Mehmet Kızıl’dan geldi.

Gaziantepspor Kulübü eski yöneticilerinden olan ve aynı zamanda başkan İbrahim Kızıl'ın kardeşi olan Mehmet Kızıl, konu ile ilgili Nihan Duman'a özel açıklamalarda bulundu.
"Gaziantepspor Kulübü büyük bir camiadır" diyerek konuşmasına başlayan Kızıl, "Beşiktaş Kulübü'nün yerinde olsam küçük hesaplar yüzünden Anadolu'nun incisi Gaziantespor camiasını karşıma almam. Biz Süper Lig'in tüm takımlarını önemseyip, Beşiktaş Kulübü ile olan ilişkilerimize önem verip, 3 büyükleri ağabey olarak görüyorsak, onlarda üzerlerine düşeni yapmak zorundadırlar. Biz küçüklüğümüzü biliyoruz, onlar da büyüklüğünü bilsinler. Ağalıkta, büyüklükte fedakarlık yapmakla olur. Camialar birbirine yardımcı olmalı, birbirlerine kazık atmamalı. Sahada rakip olabiliriz ama normal hayatımızda dost olduğumuzu unutmamalıyız. Her şeyin bir prosedürü, kuralı vardır. Bu işler böyle olmaz, olmamalı" dedi.
Beşiktaş Kulübü'nü kendilerine yakışır şekilde hareket etmeye davet eden Kızıl; "Beşiktaş Kulübü ben büyük camiayım diyorsa büyük gibi davranmalı. Gaziantepspor taraftarı bu yapılanı uzun yıllar unutmayacaktır" ifadelerini kullandı.
Son olarak Cenk Tosun'un kendine yakışanı yapacağını söyleyen Kızıl; "Cenk, karakterli kişiliği ile Gaziantepspor'a şu ana kadar güzel hizmet yapmış bir futbolcumuzdur. Bu dakikadan sonra kendine yakışanı yapacağına inanıyorum" diyerek sözlerini bitirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *