ANASAYFA arrow right Spor

Emine Nakıboğlu Koleji basketbolda şampiyon oldu

Emine Nakıboğlu Koleji basketbolda şampiyon oldu
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Emine Nakıboğlu Koleji, okullar arası basketbol müsabakalarında yıldız erkekler kategorisinde yenilgisiz şampiyon oldu.
Gaziantep Özel Emine Nakıboğlu Koleji, okullar arası basketbol müsabakalarında yıldız erkekler kategorisinde yenilgisiz şampiyon oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün organize ettiği müsabakalar Şahinbey Spor Salonu’nda yapıldı. Emine Nakıboğlu Koleji ile Seçkin Koleji arasında geçen final maçı, 47-29 sona erdi.
Bu skorla il birincisi olan Emine Nakıboğlu Koleji, 7-9 Mart’ta Adıyaman’da yapılacak bölge şampiyonasında Gaziantep’i temsil etme hakkı kazandı.
Özel Emine Nakıboğlu Koleji Müdürü Süleyman Eski, spor başarılarına bir yenisi daha eklediklerini söyledi. Eski, “Emine Nakıboğlu Koleji olarak öğrencilerimizin ders başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da başarılı olmaları için her türlü imkanı sunma gayretindeyiz. Alınan bu netice de bunun bir göstergesi. Bütün maçlarını kazanarak şampiyon olan basketbol takımımıza bölge finallerinde başarılar diliyorum.” dedi.
Beden eğitimi öğretmeni Reşit Salan ise başarının tesadüf olmadığını vurgulayarak, "Bu yıl yoğun antrenman programı, disiplinli çalışma ve öğrencilerimizin istekli olmaları sonucunda Gaziantep birincisi olduk. Hedefimiz bölge ve Türkiye müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil etmek." diye konuştu.Arzu Bulut

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *