ANASAYFA arrow right Spor

Royal Halı vuruyor, Avrupa dinliyor

Royal Halı vuruyor, Avrupa dinliyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
JDA Dıjon'u 69-60 yenen Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, "Bugün bütün silahlarımızı ortaya koyup, kullanmak zorunda kaldık." dedi
JDA Dıjon'u 69-60 yenen Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, "Bugün bütün silahlarımızı ortaya koyup, kullanmak zorunda kaldık." dedi.
Jda Dıjon'u evinde 69-60'lık skorla yenen Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, "Bugün bütün silahlarımızı ortaya koyup, kullanmak zorunda kaldık" dedi. JDA Dıjon Başantrenörü Jean Louis Borg ise, çok sayıda serbest atış kaçırdıklarını söyledi.
FIBA Euro Challenge K Grubu karşılaşmasında evinde Fransız ekibi JDA Dıjon'u konuk eden Royal Halı Geziantep, maçtan 69-60 galip ayrıldı. Royal Halı Gaziantep Başantrenörü Jurij Zdovc, oyuncularını verdiği mücadeleden dolayı tebrik ederek şöyle konuştu:
"Maça istediğimiz gibi başlamadık. Oynamayan oyunculara şans tanımayı istedim. Onlar çok iyi hazırlandılar ve çok iyi atmosfer sağladılar. Serhat Büker'e şans veremediğim için hayal kırıklığı yaşadım. Oynamayı hak ediyordu. Maç boyunca istediğimiz ritmi yakalayamadık. Ne zaman 4 kısayla oynadık o zaman iyi bir ritm yakaladık. Mutlu Akpınar'ın oyunuyla iyi skor ürettik. Dijon da iyi bir takım, atletik kuvvetli bir takım. Maçı kazanmak için bugün bütün silahlarımızı ortaya koyup kullanmak zorunda kaldık” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *