ANASAYFA arrow right Spor

“Toraman ile anlaştık”

“Toraman ile anlaştık”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.02
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.02
Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan eski oyuncuları İbrahim Toraman'la anlaştıklarını söyledi
Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan eski oyuncuları İbrahim Toraman'la anlaştıklarını söyledi.


Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ta kadro dışı kalan İbrahim Toraman ile büyük oranda anlaştıklarını ve önümüzdeki hafta deneyimli stoperin eski takımıyla birlikte idmanlara çıkacağını söyledi.

"HAFTAYA ANTRENMANLARA ÇIKACAK"
Kızıl, "İbrahim Toraman bugün inşallah sonuçlanacak. Kulübü ile bizim hiçbir sıkıntımız yok. Zannediyorum sadece kulübü ile bir sorunu var şahsi olarak, bizimle ilgili değil. Onu bugün bitiriyoruz önümüzdeki hafta ise kulübümüzle antrenmanlara çıkacak." dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *