Antalyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasındaki hakem kararlarında kural hatası yapıldığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı.
Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'in 10'uncu haftasında, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 sona eren karşılaşmada kural hatası yapıldığı iddiasıyla TFF'ye başvuru yaptı. TFF'ye sunulan raporda, karşılaşmadaki pozisyon hatası 3 başlıkla belirtildi. Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmanın 89'uncu dakikasındaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un VAR incelemesi sonrası kazandığı golün ofsayt, kaleci Ferhat'ın kurtarmak için topa yaptığı hamle sonrası hakemlerin kurala uygun karar vermediğini, Naldo'nun da auta çıkmakta olan topu eliyle kestiği için kart görmemesi gerektiğini savundu.
YAYINLAMA: 03 Aralık 2020 / 18.49
GÜNCELLEME: 03 Aralık 2020 / 18.49
Antalyaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasındaki hakem kararlarında kural hatası yapıldığı iddiasıyla Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı.
İlginizi Çekebilir
TFF bahiste başkanlar için düğmeye bastı
#Spor / 20 Mayıs 2026
51 kiloda Avrupa ikincisi oldu
#Spor / 19 Mayıs 2026
FİFA, Gaziantep FK’ya 3 dönem transfer yasağı getirdi
#Spor / 14 Mayıs 2026
Gaziantep FK Rams Başakşehir ile karşılaşacak
#Spor / 10 Mayıs 2026
Galatasaray üst üste 4. kez Süper Lig şampiyonu: Yayın gelirinde 16.4 milyon Euro’yu garantiledi
#Spor / 10 Mayıs 2026
Dünya üçüncüsü oldu
#Spor / 06 Mayıs 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
