Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında evinde karşılaştığı Antalyaspor’u 5-2 mağlup eden Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, mücadele sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Bulut, ilk yarı golden sonra istediklerini sahaya yansıtamadıklarını belirterek, “Bugün iki bambaşka bir yarı izledik. İlk yarı oyuna iyi başlayan bir Gaziantep oldu ama golden sonra tamamen oyunun disiplininden uzaklaşan bir takım vardı. Baskı, yönlendirme ve tempomuzda geç kaldık. İstediklerimizi sahaya yansıtamadık ama bunun nedeni Antalyaspor’du. Gerçekten ilk yarı iyi oynadılar. Nitekim 2-1 öne geçtiler. İkinci yarıda hem sistem hem de futbolcu değişikliği oyunu bizim lehimize değiştirmeye yetti. Giren arkadaşlarımız katkılarının takıma büyük yararı oldu. Çıkan arkadaşlarımız bugün günlerinde değildi zaman zaman olabiliyor. Burada 5-2’lik galibiyet aldık diye havalar uçmayacağız, ayaklarımızın yere basması lazım. Daha eksiklerimiz, hatalarımız var. Zamanımız da bir dahaki maça kadar bu eksikliklerimizi gidermeye çalışacağız. Ama futbolcularımı ve takımımı tebrik ediyorum” dedi.
YAYINLAMA: 28 Ağustos 2022 / 20.51
GÜNCELLEME: 28 Ağustos 2022 / 20.51
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Antalyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk yarıya iyi başlamalarına rağmen golden sonra oyun disiplininden uzaklaştıklarını söyledi.
İlginizi Çekebilir

Selçuk İnan’ın kırmızı kart gördüğü maçta Gaziantep FK 2-1 mağlup oldu
#Spor / 20 Nisan 2025

Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stat değişiyor!
#Spor / 18 Nisan 2025

RAMS Başakşehir-Gaziantep FK maçını Zorbay Küçük yönetecek
#Spor / 17 Nisan 2025

Süper Lig'deki takım sayısı 18'e düştü
#Spor / 17 Nisan 2025

Dört kırmızı kart gören Radakovic, 12 takımı geride bıraktı
#Spor / 16 Nisan 2025

3 gol çıkan mücadele, Gaziantep FK’nın 2-1 üstünlüğüyle sonuçlandı
#Spor / 13 Nisan 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *