ANASAYFA arrow right Spor

Futbol, Basketbol, Voleybol ve Hentbolda ligler ertelendi

Futbol, Basketbol, Voleybol ve Hentbolda ligler ertelendi
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.41
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.41
Bakan Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda liglerin ert
Bakan Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda liglerin ertelendiğini açıkladı.
Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle futbol, basketbol, voleybol ve hentbolda liglerin ertelendiğini açıkladı.
Bakan Kasapoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanı'mızın başkanlığında gerçekleştirilen Koronavirüs Değerlendirme Toplantısı'nda ve akabinde yapılan görüşmeler neticesinde, hentbol, voleybol, basketbol ve futbol liglerinin tamamının salgına yönelik alınan tedbirler kapsamında ertelenmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.
Ankara'da Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı başkanları ile bir araya gelen bakan Kasapoğlu, paylaşımın yapıldığı zaman diliminde kendisi de basın mensuplarına bu kararı duyurdu.
Nihat Özdemir: Hedefimiz Nisan'da liglere yeniden başlamak
TFF Başkanı Nihat Özdemir, nisan ayında duruma göre ligleri başlatıp, 27 Haziran'da bitirmeyi hedeflediklerini açıkladı.
Amatör müsabakalar da ertelendi
Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'in ertelenmesinin ardından, amatör müsabakalar da ertelendi.
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıda yeni tip korona virüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan kararlar doğrultusunda halen oynanmaya devam eden Bölgesel Amatör Lig, Süper Amatör Lig, 1. ve 2. Amatör Ligler ile U19 kategorisi 1. ve 2. liglerin müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi. TFF İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez'in sunduğu kapsamlı rapor ile ertelenen amatör liglerin yeni müsabaka takvimi de gelişmelere göre belirlenecek. bianet
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *