Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde atletizm stadyumu yanında bulunan kros parkurunda yapılan yarışların startını Sivas Valisi Salih Ayhan verirken, Sivas Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Duman, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ve Atletizm İl Temsilcisi Kemal Çağlayan’da hazır bulundu.
41 ilden 764 sporcu ve 144 takımın katıldığı kros yarışmasında sporcular kıyasıya mücadele etti. Yarışın final etabı ise büyük bir çekişmelere sahne oldu. Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen antrenörlere ve sporculara maske dağıtımı da yapıldı.
Yarışmada dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupaları il protokolünce verildi.

YAYINLAMA: 15 Nisan 2021 / 19.30
GÜNCELLEME: 15 Nisan 2021 / 19.30
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Atletizm geliştirme projesi ve il karmaları bölgesel kros ligi yarı final yarışmaları, Sivas’ta yapıldı. Yarışmada ilk 6’ya giren takımlar Gaziantep’te yapılacak Türkiye Kros Final Yarışmalarına katılmaya hak kazandı.
İlginizi Çekebilir

Süper Lig'de 4. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı
#Spor / 28 Ağustos 2025

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli oluyor!
#Spor / 28 Ağustos 2025

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasına kalan takımlar belli oldu!
#Spor / 28 Ağustos 2025

Kasımpaşa-Gaziantep FK maçı Recep Tayyip Erdoğan stadında oynanacak
#Spor / 26 Ağustos 2025

Gaziantep FK-Gençlerbirliği maçını Atilla Karaoğlan yönetecek
#Spor / 21 Ağustos 2025

Gaziantep FK, İspanyol futbolcu Luis Perez'i kadrosuna kattı
#Spor / 21 Ağustos 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *