ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Herkes kar temizledi

Herkes kar temizledi
YAYINLAMA: 04 Kasım 2021 / 14.22
GÜNCELLEME: 04 Kasım 2021 / 14.22
Gaziantep’te iki gün devam eden etkili kar yağışı, şehir içindeki yaya ve araç trafiğini olumsuz etkilerken, yollarda kar temizliği yapılmaması sürücülerin, yayaların ve esnafın tepkisine yol açtı.

Ana arterlerde esnaf kendi işyerlerinin önündeki karları temizlerken, belediye ekiplerinin uğramadığından yakındı.

Öğle vakti oldu, halen belediye ekibi gelmedi

Kentin en işlek caddelerinden olan Atatürk Bulvarı’nda bir iş yerinde çalışan Kemal Alagöz, iş yerinin önünü temizlerken, “Kar nedeniyle işyerinin önü kapandı. İnsanlar yürürken çok zorlanıyor. Belediye ekipleri gelmedi. Mecburen iş yerinin önündeki karı temizledik. Çünkü saat 10:00 oldu, halen belediye ekibi gelmedi. Üstelik ana caddedeyiz. Öncelikli olarak belediye ekibinin buraya yetişmesi gerekirdi. Ekipler arasında diyalog kopukluğu mu var neden bilmiyoruz gelen olmadı. Fakat görüntü hoş değil” diye konuştu.

Kenar semtlerin vay haline…

Bir iş merkezinin kapıcısının tepkisi de aynı. Belediye ekiplerinin gelmediğini söylerken, “iş merkezinin önünü sürekli ben temizliyorum. Belediye ekipleri gelmiyor, gelirse de temizledikten sonra oluyor. Daha önceki karda bir sefer gelip temizlediler, ondan başka görmedim. Tek başına koca iş merkezinin önünü temizliyorum. Saat 1:30 oldu, halen kar temizleyip yol açıyorum. Eğer belediye şehir merkezindeki caddelerdeki karı temizlemekte yetersiz kalıyorsa, vay diğer sokaklar ve semtlerin haline “dedi.

Esnaf iş yerinin önünü temizledi

İsminin açıklanmasını istemeyen diğer bir vatandaş ise, belediye ekiplerinin gelmediğini, işyerlerinin önündeki karı kendilerinin temizlediğini söyledi. Kaldırıma biriken karı temizlemenin hayli zor olduğunu kaydeden esnaf, belediye işçilerinin gerekli gayreti göstermediğini, iki-üç kürek kar atıp kenarda beklediklerini, işçilerin denetlenmediğini, bu nedenle de kar temizliğinin yetersiz kaldığını bildirdi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *