ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Ve Fevzi Çakmak Bulvarı'na ilk kez trafik polisi girdi...

Ve Fevzi Çakmak Bulvarı'na ilk kez trafik polisi girdi...
YAYINLAMA: 28 Ekim 2021 / 17.45
GÜNCELLEME: 28 Ekim 2021 / 17.45
Motosikletlerin ve otomobillerin yarış pisti haline geldiği halde trafik görevlilerinin hiç uğramadığı Fevzi Çakmak Bulvarı'nda dün hummalı bir çalışma vardı.

Trafik ekipleri, Gaziantep'in yeni valisi Lütfullah Bilgin’in geçeceği Fevzi Çakmak Bulvarı’na ilk kez girdi ve bulvar boyunca park etmiş araçları temizlemek ve çekmek için saatlerce uğraştı.

Çevre sakinleri trafik anonsları ile uyanınca şaşırdı

Özellikle hafta sonlarında sorumsuz sürücülerin yarış pisti haline getirdiği ve trafiğe yapılan yüzlerce ihbara rağmen bulvara trafik polisi getirmeyi beceremeyen çevre sakinleri, sabahın erken saatlerinde trafik polisinin anonsu ile karşılaşınca kısa bir şaşkınlık yaşadı. Bölgede hiç görülmeyen, ihbar telefonlarına, benzin yok, gelemeyiz diye yanıt veren trafik ekipleri, yeni Vali Lütfullah Bilgin’in kente giriş yapacağı Fevzi Çakmak Bulvarı'nda park eden tüm araçları ya anonsla kaldırdı veya çektirdi.

İhbar yaptığımızda neredeler?

Trafik ekiplerini bölgede görmekten son derece memnun olduğunu ifade eden çevre sakinleri, “Kentte yeni vali geliyor diye bulvarı araçlardan temizlemek ve göz boyamanın ne mantığı var anlamadık. Vali nasıl olsa iki gün sonra buranın halini görecek ve yapılan işlemin bir aldatmaca olduğunu anlayacak. Trafik ekipleri burada birkaç saatliğine göz boyayacağına gidip ihtiyacı olan yerde hizmet verse de bulvarda motosikletler ve arabalar yarış yaparken aradığımızda gelseler daha iyi olmaz mı” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *