ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Yeni bankaya, yeni müdür Zülfü Sosun göreve başladı

Yeni bankaya, yeni müdür Zülfü Sosun göreve başladı
YAYINLAMA: 04 Kasım 2021 / 14.22
GÜNCELLEME: 04 Kasım 2021 / 14.22
Ziraat Bankası merkez şube müdürlüğüne atanan Zülfü Sosun göreve başladı. Daha önce Giresun ve Ordu’da müdür olarak görev yapan Sosun, hizmet için Gaziantep’te olduğunu belirterek, olanaklar ölçüsünde vatandaşlara yardımcı olacaklarını açıkladı.

Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan ve bir süre önce tadilat görerek yeniden dekore edilen banka, yeni çevresinin ardından yeni bir müdüre merhaba dedi.

Mithat Alsancak İstanbul’a atandı

Gaziantep merkez Şubesinde yaklaşık 1.5 yıldan bu yana görev yapan Mithat Alsancak’ın İstanbul Beyoğlu şubesine atanması ile birlikte boşalan bu göreve yaklaşık iki yıldan bu yana Ordu’da görev yapan Zülfü Sosun atandı. Tunceli doğumlu olan ve 1991 yılında Ziraat Bankasında teftiş heyetinde bankacılığa başlayan Sosun, yedi yıl müfettişlik görevlerinde bulundu. Daha sonra Ziraat Bankası genel müdürlüğünde idari görevlerde bulundu. Aynı zamanda Giresun’da 2,5 yıl, daha sonra Ordu’da iki yıl müdür olarak görev yapan Sosun, hizmete Gaziantep’te devam edecek olmasından mutluluk duyduğunu bildirdi.

Bankacılık sektörü finans sektörüdür

Gaziantep’in büyükşehir olduğunu hatırlatan Zülfü Sosun, banka olarak yeniden düzenlenen ve tüm bankacılık hizmetlerini veren binada halka en iyi hizmeti vermeyi amaçladıklarını söyledi. Memur maaş ödemeleri dahil, pek çok alanda kamu hizmeti verdiklerini hatırlatırken, özel işlem şubesi ile birlikte toplam 95 personel bulunduğunu belirterek, “Bankacılık sektörü finans sektörüdür. Hizmet için buradayız. Maaş ödemeleri başta olmak üzere birçok alanda kamu hizmeti veren bir bankayız. Yoğunluğu olan bankayız, ancak bunu askeriye indirerek halka kısa sürede yardımcı olmayı amaçlıyoruz” dedi. Ziraat Bankasının hala Gaziantep ve ilçelerinde toplam on şubesi bulunduğu kaydedildi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *