ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

PTT önündeki otobüs durağı derhal kaldırılmalı

PTT önündeki otobüs durağı derhal kaldırılmalı
YAYINLAMA: 07 Aralık 2023 / 19.43
GÜNCELLEME: 07 Aralık 2023 / 20.05

PTT kapısı önünde otobüs durağı nerede görülmüş…

Otobüs durağına arka arkaya otobüsler gelince Suburcu’nda sık sık trafik tıkanıklığı meydana geliyor.

Vatandaşlar tarafından gazetemize iletilen şikayetlerden öğrenildiğine göre belediye otobüs durağı yıllar önce PTT kapısı önüne kurulmuş. Otobüs durağının PTT binası önüne konulması yüzünden vatandaşlar kalabalık zamanlarda binaya giremiyor. Bunun yanı sıra otobüs durağında bekleyen vatandaşlar kaldırımı tıkıyor. Yaya yolunun kapanması yetmiyormuş gibi 3-4 otobüs arka arkaya durağa yanaşınca Suburcu’nda trafik akışı kendiliğinden duruyor.

Trafik akışının düzenli bir şekilde olması, duraklarda yurttaşların yığınak yaparak kaldırımı tıkamasının önüne geçilmesi, PTT binasına giriş ve çıkışların normalleşmesi için buradaki otobüs durağının mutlaka kaldırılması gerekiyor.

Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz yurttaşlar: “Bu ne iştir? Hangi akla hizmet edilerek otobüs durağı PTT binası giriş kapısı önüne konulmuş. Suburcu’ndaki trafik akışı nasıl düşünülmemiş.

Geçen dönemlerin belediye başkanlarının yaptığı bu akıl almaz hata mutlaka düzeltilmeli. Otobüs durağı buradan kaldırılmalıdır. Belediye başkanımız Sayın Ömer Arpacıoğlu’nun duruma el koyarak inceleme başlatmasını ve akılcı bir çözüm yolu bulmasını bekliyoruz” diyorlar.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *