ANASAYFA arrow right Ekonomi

Et Borsası’nı şehrimize kazandırmak istiyoruz

Et Borsası’nı şehrimize kazandırmak istiyoruz
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.08
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.08
Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret ederek, haziran ayı olağan meclis toplantısına katıldı.
Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Gaziantep Ticaret Borsası’nı (GTB) ziyaret ederek, haziran ayı olağan meclis toplantısına katıldı.
TBBM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu GTB’nin Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısının konuğu oldu.
Toplantının açılış konuşmasını yapan GTB Meclis Başkanı Selami Memiş, Gaziantep’i her zaman en üst düzeyde temsil eden ve Gaziantep’le ilgili tüm çalışmalara gönülden destek veren Milletvekili Mazıcıoğlu’nu aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
TBBM Sanayi ve Ticaret Komisyonu Başkanlığına Milletvekili Mazıcıoğlu’nun muhalefet ve iktidar partisi vekillerinin ortak isteğiyle seçildiğini hatırlatan GTB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Tiryakioğlu ise, GTB’nin çalışmaları ve ileriye dönük projeleri hakkında bilgiler verdi.
GTB’nin Gaziantep’te önemli projeleri hayata kazandırmayı amaçladığını ifade eden Tiryakioğlu, “ Öncelikli hedef olarak ‘Et Borsası’nı şehrimize kazandırmak istiyoruz. Bu projemizle ilgili bugün belli bir noktaya gelmiş bulunuyoruz.Öte yandan Lisanslı depoculuk konusunda da çalışmalarımız aralıksız sürüyor.Yine önemli projelerimizden biri olan ‘Ürün İhtisas Borsacılığı’nı da en yakın zamanda Gaziantep’te hizmete girdirmeyi planlıyoruz.Tüm ürünlerimizin elektronik ortamda işlem görmesini sağlayacak bu çalışma için gerekli fizibilite çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.
GTB Meclis toplantısına konuk olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu’da, GTB’nin başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.
Belirtilen projelerin Gaziantepli üreticiler ve işletmeciler adına oldukça sevindirici gelişmeler olduğuna dikkat çeken Mazıcıoğlu, meclis üyelerine yönelik yaptığı konuşmada,”Sizler üretmeseydiniz, sizler çalışmasaydınız ve istihdam sağlamasaydınız zaten bu güzellikler bugün Gaziantep’te yaşanıyor olmazdı” dedi.İHA

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *