ANASAYFA arrow right Güncel

Kantinciler Odası yeniden seçimlere gidiyor

Kantinciler Odası yeniden seçimlere gidiyor
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 05.22
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 05.22
Gaziantep Kantinciler Odası, 160 oda üyesi ve 3 Denetim Kurulu üyesinin imzasıyla yeniden seçime gidiyor. Seçimler 11 Haziran’da Ekselans Düğün Salonu’nda yapılacak. Gaziantep Kantinciler Odası’nın eski Başkanı Şıho Kelleci seçimlerde ye
Gaziantep Kantinciler Odası, 160 oda üyesi ve 3 Denetim Kurulu üyesinin imzasıyla yeniden seçime gidiyor. Seçimler 11 Haziran’da Ekselans Düğün Salonu’nda yapılacak. Gaziantep Kantinciler Odası’nın eski Başkanı Şıho Kelleci seçimlerde yeniden aday olacağını açıkladı.
Seçimler 11
Haziran’da yapılacak
Önceki aylar içerisinde yapılan Gaziantep Kantinciler Odası seçimlerinde eski Başkan Şıho Kelleci ile mevcut Başkan Şefik Alkurt yarışmıştı. Yarışı Şefik Alkurt kazanarak, Gaziantep Kantinciler Odası’nın yeni başkanı olmuştu. Ancak 4 ay sonra 160 oda üyesi ve 3 Denetim Kurulu Üyesi imza toplayarak yeniden seçime gitmek için başvuruda bulundu. Yapılan başvuru kabul edilirken, gelen yazı da “Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürlüğü’nün 09.05.2018 tarih ve 34157384 sayılı yazısına istinaden odamız 5362 sayılı kanunun 44’üncü maddesi uyarınca odamızın olağanüstü genel kurul toplantısı 11.06.2018 tarihinde Pazartesi günü saat 13:00’da Ekselans Düğün Salonu’nda yapılacaktır. Meskur toplantıda çoğunluk sağlanmadığı takdirde tehir toplantısı 18.06.2018 tarihinde Pazartesi günü aynı saat ve aynı yerde yapılacaktır” denildi.
Hiç bir zaman
lükse kaçmadım
Konuyla alakalı gazetemize açıklama yapan Gaziantep Kantinciler Odası eski Başkanı Şıho Kelleci, kantinci esnafının odadan hiçbir destek alamadığını savunurken, “Oda, esnaf odasından çok iş adamlarının odasına benziyor. Bizim lükse ihtiyacımız yok, oda olarak esnafımız için çalışmalar yapmamız gerekiyor. Hizmet ettiğim süre boyunca hiç bir zaman lükse kaçmadım” ifadesini kullandı.
Kantinciler Odası seçime
gitmemek için direniyor
11 Haziran’da yapılacak Gaziantep Kantinciler Odası’na yeniden aday olduğunu vurgulayan Kelleci, seçim için 160 oda üyesinin ve 3 Denetim Kurulu Üyesi’nin imza verdiğini belirtti. “Noter ve Bakanlık seçimlere gidilmesi için odaya yazı göndermiştir, ancak hala seçime gitmemek için direniyor. Esnaf olarak artık pembe vaatlere aldanmamız lazım. Yeniden seçildiğimiz zaman kaldığımız yerden devam edip esnafımızın ne sıkıntısı varsa çözmek için çalışacağız. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kantinlerde suyun 3 TL’ye satıldığını söyledi, ancak kantinlerimizde su fiyatları 50 kuruştur. Muharrem İnce’nin su fiyatlarıyla düzenleme yapmasına gerek yok, çünkü mevcut hükümetimiz bu konuda gerekli düzenlemeleri yapıyor. Ayrıca İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine, tüm belediyelerimize geçmiş dönemdeki Gaziantep Milletvekillerine, odamıza verdikleri desteklerden ve Milletvekili aday adayı Hakan Tanrıöver’e, esnafımızın yanında olduğu için ayrıca teşekkür ediyorum” şeklinde değerlendirmede bulundu. Hüseyin Karataş
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *