ANASAYFA arrow right Güncel

Ziynet Sali başarı için söyleyecek

Ziynet Sali başarı için söyleyecek
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.44
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.44
Gaziantep Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı İnce: “Gelirin tamamını başarılı öğrencilerimize burs olarak dağıtacağız”
Gaziantep Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı İnce: “Gelirin tamamını başarılı öğrencilerimize burs olarak dağıtacağız”

Ünlü pop şarkıcı Ziynet Sali, Gaziantep’in sembol okullarından Gaziantep Lisesinin başarılı öğrencileri için birbirinden güzel şarkılarını seslendirecek.
Gaziantep Lisesi Mezunları Derneği Başkanı M.Emin İnce, Mustafa Kemal Atatürk’ün 26 Ocak 1933’te Gaziantep’i ziyareti sırasında verdiği talimatla kurulan Gaziantep Lisesinin, kentin sembolü olduğunu söyledi. Gaziantep Lisesi mezunlarının iş, siyaset, bürokrasi ve akademik anlamda Türkiye ölçeğinde önemli başarılara imza attığına dikkati çeken İnce, “Başarı süreklilik kazandığında anlam ve önem kazanır. Okulumuzun başarılı öğrencilerine burs vermek amacıyla Ziynet Sali konseri düzenliyoruz” dedi.
Sali’nin, 18 Kasım 2016 Cuma günü saat 20.00’de bir otede Gaziantep Lisesinin başarılı öğrencileri için sahne olacağını kaydeden İnce, “Ülkenin yarınlarında bir tuğlam olsun diyen herkesi etkinliğimize bekliyoruz. Eğitim sevdalısı olanlar Ziynet Sali konserini bir müzik etkinliğinden ziyade, eğitim yürüyüşü olarak görsünler” diye konuştu.



Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *