ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep Sanayi Odası'ndan Bilgin’e ziyaret

Gaziantep Sanayi Odası'ndan Bilgin’e ziyaret
YAYINLAMA: 01 Kasım 2021 / 14.48
GÜNCELLEME: 01 Kasım 2021 / 14.48
Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer ve yöneticiler, Vali Lütfullah Bilgin’i ziyaret etti.

GSO başkanı Koçer ve yönetim kurulu üyeleri makamında kabul eden Vali Lütfullah Bilgin yörede çok hizmette bulunduğu için Gaziantep’i memleketi gibi gördüğünü söyledi.

Gaziantep memleketim sayılır

Sanayiciliğin kolay bir iş olmadığını, elbirliği ile var olan sıkıntıları çözme gayretinde bulunacaklarını dile getiren Bilgin, “Ben bu yörede daha önce çalışmıştım. Memleketin burası sayıları. Gaziantep Kurtuluş Savaşı'nı öncülük etmiş bir şehir ve Şahinbey ve arkadaşlarının, Antep’in işgaline karşı direnişi emsali benzeri olmayan ve Kurtuluş Savaşı'nı hazırlayan bir direniştir. Gaziantepliler o zaman milli mücadeleye öncülük etmişler Atatürk Cumhuriyeti ilan ettikten sonra Türk milletine hedef olarak çağdaş uygarlığı göstermiştir. Çağdaş uygarlık zenginlik demektir, sanayileşme ve kalkınma demektir. Gaziantepliler o zaman da sanayileşmeye kalkınmaya öncülük ettiler. Hem kurtuluş savaşına hem de Atatürk'ün yol gösterdiği çağdaş uygarlık seviyesine öncülük ettiler. Bu çok gurur duyulacak bir şey, böyle bir ilim bilim eyaletinde görev yapmak mutluluk vericidir. Gaziantep sanayi odası ve yönetimimizle iyi bir iş birliği yaparsak zamanımız ve emeklerimiz kısa zamanda semeresini gösterir. Sanayicilik kolay bir iş değil, zahmetli ve sıkıntılı bir iş, zorlukları olan bir iş. Sıkıntıları çözmek konusunda sizinle beraber gayret göstermeye söz veriyoruz” dedi.

Sanayiciye destek veriniz

Sanayi Odası Başkanı Nejat Koçer ise, Vali Bilgin’den Gaziantep sanayisine destek beklediklerini belirterek, yeni görevinde başarılar diledi. Koçer, “Sizin de yardımınızla Gaziantep sanayisini elbirliği ile daha yukarılara taşıma arzusundayız” diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *