ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep Ticaret Odası’nın standı büyük ilgi gördü

Gaziantep Ticaret Odası’nın standı büyük ilgi gördü
YAYINLAMA: 14 Kasım 2021 / 17.05
GÜNCELLEME: 14 Kasım 2021 / 17.05
İstanbul’da 27 Şubat-2 Mart 2003 tarihli 170 yerli ve 65 yabancı kuruluşun katılımı ile gerçekleştirilen 2003 Akdeniz Turizm Fuarı’nda Gaziantep’in tanıtımı Gaziantep ticaret odası tarafından gerçekleştirilirken, Gaziantep ticaret odası standı, yerli ve yabancı ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Mehmet Aslan, dört gün süren Akdeniz Fuarı’nda Gaziantep’in sahip olduğu turizm potansiyelini yerli ve yabancı katılımcılarla, ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulduklarını bildirdi. GAP Kalkınma İdaresi Başkanlığı’nca hazırlanan fotoğrafların da sergilendiği Fuar’da Gaziantep’in tanıtımının turizim il müdürlüğü ile ortaklaşa yapıldığını vurgulayan Aslan, “Yapısı itibari ile dinamik bir sektör olan turizm, ekonomik kalkınmanın itici güçlerinden biri. Turizm sektörü sağladığı döviz girdisi yanında istihdam yaratarak ekonomiye canlandırmaktadır. Bütün bunlar dikkate alan odamız, bölgesel kalkınmaya sağladığı katkılardan dolayı Gaziantep’e turizm potansiyelinde tanıtmak için önemli çalışmalar gerçekleştirmektedir” dedi.

Gaziantep’in Doğu ile Batı

arasında köprü görevi görüyor

Dünyada teknolojinin ve iletişimin hızla gelişimine paralel olarak, tanıtım ve pazarlama yönetimlerinde de yenilik ve yaratıcılık yönündeki gelişmeler kapsamında, ülkemizin ve Gaziantep’in tanıtımının büyük önem arz etmeye başladığını dile getiren Aslan, “Doğu ve batı arasında bir köprü vazifesi gören Gaziantep, stratejik konumu ile birçok uygarlıklara beşiklik etmiştir. Oda olarak, ürünlerin pazarlanması, iletişim ve bunların sonucu olarak somut işler yapılması için uygun ortam yazdıkları nedeniyle fuarlara büyük önem veriyoruz. Gaziantep ticaret odası olarak, İstanbul’da gerçekleştirilen fuarda, Gaziantep’in turizm potansiyelini tanıtarak, önemli bir işlevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *