ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Gaziantep TOBB’de de ağırlığını hissettirdi..

Gaziantep TOBB’de de ağırlığını hissettirdi..
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.31
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.31
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin haftasonu Ankara Milli Eğitim Bakanlığı şura salonunda yapılan 51
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin haftasonu Ankara Milli Eğitim Bakanlığı şura salonunda yapılan 51. Genel Kurulu’nda Gaziantep delegasyonu gerçek ağırlığını hissettirdi ve GSO Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi ile Meclis Başkanı Naci Topçuoğlu Sanayi Odaları Konseyi, GTO Başkanı Mehmet Aslan Ticaret Odaları Konseyi, Önder Okan da Ticaret Borsaları Konseyi üyeliğine seçildi.

Gazianteplilerden çok etkilendiler
Geçtiğimiz yıl içinde toplantısını Gaziantep’te yapan TOBB Sanayi Konseyi üyelerinin, gerek GSO’lu yöneticiler, gerekse de Vali Muammer Güler ve Anakent Belediye Başkanı Celal Doğan’ın ilgisi ve Konukseverliğinden Memnun kaldıkları, hatta Vali Muammer Güler’in Sanayi Konseyi Başkanı Ömer Dinçkök’ün Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in yurtdışı gezisine özel uçağı ile yetişebilmesi için gümrük işlemlerini Gaziantep’ten yaptırmasından çok etkilendikleri ifade edildi.

Sanayi Konseyi Üyeleri, kendilerine Başbakan protokolü uygulanan Gaziantep’ten en iyi ve olumlu izlenimlerle ayrıldı. Daha sonra ise il yetkililerine, sanayi konseyinin o ana kadar hiç böyle anlamlı ve muhteşem bir toplantı yapmadığını ifade eden teşekkür mektupları gönderildi. TOBB Genel Kurulu için Ankara’ya giden Gaziantep Sanayi Odası Delegasyonu özellikle sanayi konseyi üyelerinin ilgi ve iltifatları ile karşılaştı. Sanayi Konseyi’nden TOBB Genel Yönetim Kurulu’na gönderilecek üç üyeden birinin GSO Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Şerbetçi olması bekleniyor.

Aslan Ticaret Odaları Konseyi’nde
Ticaret Odaları Konseyi’ne seçilme başarısı gösteren GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan2ın da TOBB Genel Yönetim Kurulu’na girmesi büyük olasılık. Çünkü Yalım Erez2in TOBB Başkanlığı’ndan istifa ederek politikaya atılması üzerine, Fuat Miras’ın TOBB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na gelmesi için büyük çaba gösteren e kulis yapan GTO Başkanı Mehmet Aslan’ın Miras’ın yanında özel bir yeri ve dostluğu var. Bu nedenle de Miras’ın yönetiminde Mehmet Aslan’ın yanında görmek istediği ifade ediliyor.
Ticaret Borsaları Konseyi’ne de Önder Okan seçildi
TOBB’de en büyük birlik olan Ticaret Borsaları Konseyi’ne de Önder Okan’ın girmesi ile TOBB’de Gaziantep’ten konseylere seçilen üye sayısı 4’e ulaştı.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *