ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

Koyuncugil’den Batallı’ya isyan

Koyuncugil’den Batallı’ya isyan
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.28
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.28
DYP Gaziantep il başkanlığı için Kemal Küçükcan’ın atanmasına kesin gözle bakılıyor.
DYP Gaziantep il başkanlığı için Kemal Küçükcan’ın atanmasına kesin gözle bakılıyor. Küçükcan ise, kendisine henüz resmi bir yazı gelmediğini belirterek açıklama yapmaktan kaçındı. Bugüne kadar Milletvekili Mehmet Batallı ile uyumlu bir çalışma sergileyen İl Başkanı Koyuncugil ise kızgın. Koyuncugil, “Batallı avucunda tutabilecek bir başkan arıyor” diye konuştu.
Feshedilen il ve ilçe başkanları ise dün sabah parti il binasında bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı. Halen DYP Gaziantep İl Başkanlığı görevini yürüten Ali Koyuncugil, kendilerine henüz resmi bir açıklama gelmediğini ancak Kemal Küçükcan’ın atandığını duyduklarını söyledi.

“Batallı avucunda tutacağı yönetim istiyor”
Seçimle gelenlerin seçimle gidebileceklerini, atamaların partiye zarar vereceğini tekrarlayan Koyuncugil şöyle konuştu: “Biz bu atama olayına alıştık. Çünkü 5 yıldır hep bu sözcükle alıştık. Çünkü 5 yıldır hep bu sözcükle karşılaştık. Artık atama lafına pek yancı değiliz. Fesih edilsek bile partide kalır mücadelemizi devam ettiririz. Çünkü DYP’liyiz. Partililer demokrasi mücadelesinin en iyi şekilde verildiği yerdir. Bunun önünü tıkamaya hiç kimsenin gücü yetmez. Eğer atama olursa o zaman demokrasiyi rafa kaldırmak olur, bu da yanlıştır. Nerede nasıl olursa olsun darbeler devamlı rejime zarar veri. Biz defalarca partinin oy kaybetmesinin sorumlusu biz değiliz dedik. Ama dinlemeyip getirip yine bizim üzerimize atmaya kalkışıyorlar. Bu bize yapılan büyük haksızlıktır. Çünkü biz seçimlerde bütün gücümüzle çalıştık”

“İl Başkanı olduğumu partililerden öğrendim”
Milletvekili Mehmet Batallı’nın çabaları ile il başkanlığına getirildiği ifade edilen Kemal Küçükcan, parti için verilecek her türlü göreve hazır olduğunu belirtti.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *