ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Listem ılımlı”

“Listem ılımlı”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.29
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.29
DYP İl Başkanlığına atanan Kemal Küçükcan, önceki gün çalışacağı il ve ilçe yönetimlerini genel merkeze
DYP İl Başkanlığına atanan Kemal Küçükcan, önceki gün çalışacağı il ve ilçe yönetimlerini genel merkeze onaylatıp resmi atama belgesini alarak döndü. Ancak dün DYP il teşkilatına henüz bu fesih kararının gelmediği ifade edildi. Küçükcan ise “Madem öyle bize de gelene kadar bekleriz. Genel merkezin verdiği görevi yerine getirmek ve partimizi yüceltmek için bu görevi Kabul ettik” dedi.

“Birleştirici ve bütünleştirici olacağım”
Kemal Küçükcan, atamayla ilgili resmi belgeyi genel merkez tarafından onandığını belirterek şunları söyledi:
“Fesih ve atama olayı tamamen genel merkezin bir tasarrufudur. Genel merkez bize böyle bir görev vermiştir, biz de bu görevi severek kabul ettik. Başarılı olacağım kanısındayım”
yönetimlerde görev alan ilçe başkanlarımızda dahil hepsi bu partiye gönül vermiş emeği geçen, deneyimli ve toparlayıcı insanlardır. Hiç kimseye karşı hizipçi bir yaklaşımda bulunulmayacak. Amacımız birleştirici ve bütünleştirici olup partiyi yüceltmektir. Bu nedenle tüm DYP’li arkadaşları göreve çağırıyorum. Ben eleştirilere açığım herkes her şeyi söyleyebilir. Fakat yara açacağım herkes her şeyi söyleyebilir. Fakat yapılan bu eleştiriler yapıcı olursa bize ışık tutar. Başarılı olup olmayacağımızı zaman gösterecektir. Zaten ılımlı bir liste hazırladım. Yapılacak kongrede aday olup olmayacağıma da ilerde karar vereceğim.”

DYP Şahinbey İlçe Başkanlığına atanan sanayici M. Cengiz İlbaylı ise partinin kurucu üyeleri arasında bulunduğunu belirterek şunları söyledi:
“Biz bu partiyi birleştirmeye bütünleştirmeye geldik. Partiye emeği geçen bir insanım. Bana verilen bu görevi layıkıyla yerine getireceğim. Tüm partililere aynı seviyede yaklaşacağım. Fesih edilen yönetici arkadaşlar yoruldu. Partiye taze bir kan gerekiyordu. Bu nedenle atama yerinde oldu. Kısa sürede partiye canlılık getireceğim. Bizimde kendimize has bir misyonumuz var. Bunu yaşatacağız. Partimizi toparlamayı hedefliyoruz.”
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *