ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Örgüt fesih edildi”

“Örgüt fesih edildi”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.28
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.28
Batallı, il ve ilçe örgütlerinin fesih olayı ile kendisinin hiçbir ilgisinin olmadığını belirterek,
Batallı, il ve ilçe örgütlerinin fesih olayı ile kendisinin hiçbir ilgisinin olmadığını belirterek, Kemal Küçükcan başkanlığında atanan kişileri de genel merkezin belirlendiğini vurguladığını vurguladı.
DYP Gaziantep Milletvekili Mehmet Batallı il teşkilatlarının kesin olarak feshedildiğini, bunu saklamanın bir anlamının olmadığını belirterek, “Genel Merkez tarından il teşkilatları fesihle ilgili resmi yazı merkezdeki yoğunluk nedeniyle gecikti. Sanırım şu günlerde bu resmi yazı gelir ortadaki sıkıntıda biter” şeklinde konuştu.
Fesihle ilgili kendisini hiç kimsenin sorumu tutamayacağını, aksine fesihlere karşı olduğunu kaydeden Batallı, genel merkezin bir tasarrufu olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Fesih olayı konusunda kimse beni kimse sorumlu tutmasın. Çünkü seçimlerden alınan yenilgiyle ilgili olarak genel merkez tarafından görevlendirilen üç müfettiş gelip burada inceleme yaptı gitti. Onların hazırladıkları raporların sonucuna göre böyle bir karar alındı. Olayın bizimle hiçbir ilgisi yoktur.” Mevcut il teşkilatının yorulduğunu söyleyen Batallı sözlerine şöyle devam etti: “Atanan genç ve dinamik insanların, çalışarak partiyi daha iyi yerlere taşıyacakları kanısındayım. Bu arda yorulan arkadaşlarda dinlenecek. Gençler çalışacak dolayısıyla atanan bu ekibin hazırlayacağı listelere seçimlere gidilecek. Bu nedeni şuan veya gelecekte bir sıkıntının olması söz konusu değil”
Batallı feshedildiği ileri sürülen Şehitkamil ve Şahinbey ilçeleri için henüz somut bir şey olmadığını sözlerine ekledi

“Seçim olmaz”
Milletvekili Mehmet Batallı, erken seçim olmayacağını belirterek, “Halkımız bu hükümette bunu yapmak mecburiyetinde. Seçim kesinlikle olmaz mutlaka bir orta yol bulunur” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *