ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

"Taşar’ın adayı olmak şereftir”

"Taşar’ın adayı olmak şereftir”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.29
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.29
ANAP’ın yeni il yönetim kurulu üyeleri düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı.
ANAP’ın yeni il yönetim kurulu üyeleri düzenlenen toplantı ile basına tanıtıldı. Ve 30 yönetim kurulu üyesi arasından seçilen 8 il başkan yardımcısı açıklandı.
Politikada acemi ve Taşar’ın güdümünde olmakla suçlanan ANAP’ın çiçeği burnunda İl Başkanı Şerif Başkülekçi, Taşar’ın Gaziantep’e önemli hizmetler verdiğini, bu nedenle de Taşar’ın adayı olmaktan şeref ve haz duyacağını söyledi. Başkülekçi, acemi olduğu ile ilgili görüşmelere ise, “Acemi olup olmadığım icraatlarımdan belli olacak” diye yanıt verdi.

Partiye hizmet için göreve talip olduğunu söyleyen Başkülekçi1Her şeyden önce ben hiç kimsenin adayı değilim. Demokratik bir şekilde seçimimiz yapıldı, oy çokluğuyla da bu göreve seçildim. Aday olmazdan önce herkes gibi ben de elbette bu partiyi büyük emeği geçen Çevre Bakanımız Mustafa Taşar’a danıştım, oda neden olmasın cevabını verdi.
Eğer bana birileri yok sen illa Taşar’ın adayısın. Onun güdümünden çıkmazsın diye suçlamada bulunursa, onlara, “Taşar’ın adayı olmaktan haz ve şeref duyarım” diye yanıt veririm” diye konuştu.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *