ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Tavanla tabanı bütünleştireceğim”

“Tavanla tabanı bütünleştireceğim”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.28
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.28
ANAP Gaziantep İl teşkilatının 11 Mayıs Cumartesi günü yapacağı olağan genel kurula gideceği
ANAP’ın İl Başkan Adayı Başkülekçi:
ANAP Gaziantep İl teşkilatının 11 Mayıs Cumartesi günü yapacağı olağan genel kurula gideceği il başkan adayı belirlendi. Sanayici Şerif Başkülekçi ANAP il başkanlığına aday olduğunu dün resmen açıkladı. Bu arada ANAP’ta seçimlere tek liste halinde gitme olasılığının ise çok yüksek olduğunu vurgulandı.
1983 yılından bu yana ANAP’ta siyaset yaptığını, 1995 yılından sonra yine ANAP içinde aktif siyaset yapmaya başladığını kaydeden Başkülekçi, son kongrede Şahinbey ilçe yönetim kuruluna girdiğini belirterek şunları söyledi:

“İnsanlara faydalı olmak için böyle aktif bir görevi benimsedim. Amacım küskünlükler, dargınlıkları, grupçuluğu ortadan kaldırıp kitleleri birleştirip tek yumruk hallinde mücadele etmektir. Tavanla tabanı birleştirip ayrımcılığı ortadan kaldıracağım. Bu görev bir takım işidir, görev alacak arkadaşlarla birlikte bu işin üstesinden geleceğiz. Hiçbir ayrımcılığımız olmayacaktır. Bütün fikirlere saygımız vardır. Başta mevcut il başkanımız Mehmet Yiğit olmak kaydı ile başkanımız Mehmet Yiğit olmak kaydı ile diğer yönetici arkadaşların tecrübelerinden faydalanıp bu görevi en iyi şekilde yapacağımız inancındayız. Göreve seçildiğim taktirde belitmiş olduğumuz ilkelerden taviz vermeyip mücadelemizi sıkı bir şekilde devam ettireceğiz. Bu günden itibaren 600 delege ile tek tek görüşüp hem sorunlarını dinleyeceğiz hem de oylarını isteyeceğiz.
Başkülekçi, adaylık için Taşar’a danıştığını belirterek, onun da bu kararı uygun bulduğunu sözlerine ekledi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *