ANASAYFA arrow right 20 Yıl Önce

“Zaman Yok”

“Zaman Yok”
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.31
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.31
DYP teşkilatında süren delege krizi hat safhaya ulaştı. Partinin eski yöneticileri delegelerin masa başında,
Delege tespitinde usulsüzlük yapmakta suçlanan DYP’liler
DYP teşkilatında süren delege krizi hat safhaya ulaştı. Partinin eski yöneticileri delegelerin masa başında, tüzüğe aykırı olarak belirlendiğini iddia ederken, yeni yöneticiler ise bu suçlamaları kabul etmiyorlar. Bazı eski yöneticiler ise, listeler askıya çıkar çıkmaz hem itiraz edeceklerini, hem de genel merkeze protesto telgrafı çekeceklerini belirtiyorlar.
DYP’de giderek artan delege kriziyle ilgili olarak görüştüğümüz İl Başkan Yardımcıları’ndan Erdem Ocak, delege tespitlerinde hiçbir usulsüzlüğün olmadığını her şeyin tüzüğe uygun olarak yapıldığını belirterek şöyle dedi:

“Genel merkez tarafından 8 Mayıs’ta göreve atandık. Arkasında genel merkez bizlere Haziran başında ilçe kongrelerini tamamlayın diye talimat verdi. Süre kısa olduğu için tek tek her köy ve mahalleye gidilemeyeceğine göre gerçek partililer içerisinde bu düzenleme ile yapıldı. Atamada olsa partiye yeni yönetici kadrosu, yeni bir kan geldiğine göre, delegelerin de taze kanda olmasını istedik. Bunun içinde yine partili insanlarda yeni delegeler yazıldı. Buda gayet doğal. Parti herkesin partisi kimseye baki kalmaz bu aynı zamanda nöbet değişikliğidir” dedi.
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *