Gaziantep'te yenilen yemeklerin lezzeti meşhurdu. Gerek yerli halk, gerekse hariçten Gaziantep'e gelen herkes, şimdi bu etlerde eski lezzetin kalmadığını söylüyor. Hatta ev hanımları da etlerin koktuğunu iddia ediyorlar.
Piyasada satılan tavukların da ne dereceye kadar sağlıklı olduğu ve ne zaman kesildiği bilinmiyor. Satılan bazı tavuk etlerinin bayatlamış olduğu ifade ediliyor.
Bu arada belediye zabıtasının ne iş yaptığı soruyor ve etkinliğini neden kaybettiği de tartışma konusu oluyor.
Yazarımızın bir arkadaşından duyarak yazdığı kaçak et kesme olayının örtbas edilmesi büyük üzüntü yarattı.
Kısaca tekrar edelim: Belediye zabıtası bir kasap dükkanına geliyor. Kaçak et yakalıyor. Zabıta memurları gidince kasap bir yerlere telefon ediyor. Bir iki saat sonra zabıta memurları kaçak diye yakaladıkları eti tekrar kasaba veriyorlar... Olaya şahit olan bir vatandaşımız da gördüklerini yazar arkadaşımıza aynen anlatıyor.
Olayın çok önemli olduğuna işaret edenler, bu yayın üzerine belediye yetkililerinin ne yaptığını öğrenmek istiyorlar.