ANASAYFA arrow right 40 Yıl Önce

Şehir içi otobüsler yine düzensiz çalışmaya başladı

Şehir içi otobüsler yine düzensiz çalışmaya başladı
YAYINLAMA: 13 Eylül 2022 / 14.00
GÜNCELLEME: 13 Eylül 2022 / 14.00
Duraklarda 5-6 dakikada bir olması gereken otobüsler 10-15 dakikada geliyor. Bazen iki-üç otobüs arka arkaya gidip geliyor. Şehir içi belediye otobüsleri çok düzenli çalışırken, son günlerde bu düzen bozuldu.

Duraklardan beş-6 dakikada bir otobüs bulunurken, şimdi on-15 dakikada bir otobüs gelmeye başladı. Otobüslerin geç gelmesi yüzünden hem duraklarda halk dakikalarca bekliyor, hem de otobüsler dopdolu olduğu için büyük sıkışmalar meydana geliyor.

Otobüslerin ikisinin üçünün arka arkaya seyretmesi hem güldürüyor, hem sinirlendiriyor. Arka arkaya bu geliş gidiş karşısında Gaziantep’teki meşhur bir halk deyimi de sık sık kullanılıyor.

Otobüs sayısında bir azalma olmadığına, yeni hatta açılmadığına göre bu düzensizliğin sebebini halk merak ediyor.

Dün neden gayet düzenliydi de bugün böyle düzensizleşti, diyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *