Türkiye-Suriye hududunda yasadışı geçiş ve kaçakçılık faaliyetlerinde kullanıldığı belirlenen boru ve 24 sal imha edildi.
TSK’dan yapılan açıklamaya göre Hatay’ın Narlıca kesiminde bulunan Kara Kuvvetleri 2'nci Hudut Alay Komutanlığı Kıyıgören, Hacıpaşa ve Ziyaret Hudut Karakol Komutanlıkları sorumluluk sahasında, hudut devriye faaliyeti icra eden Mobil Yol Kontrol Unsurları tarafından, Asi Nehri üzerinde ve yakın civarında, yasa dışı geçiş ve kaçakçık faaliyetinde kullanılan 500 metre uzunluğunda boru ve 24 adet tespit edildi.
Bulunan söz konusu 500 metre boru ile 24 adet sal Altınözü Cumhuriyet Savcılığının talimatı ile tutanak tutularak olay yerinde kullanılmaz hale getirildi.
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.09
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.09
Türkiye-Suriye hududunda yasadışı geçiş ve kaçakçılık faaliyetlerinde kullanıldığı belirlenen boru ve 24 sal imha edildi.
İlginizi Çekebilir
Kredilere vergi ve prim borcu şartı geldi
#Ekonomi / 15 Şubat 2026
183 bin çocuk yoksulluk içerisinde yaşam sürüyor
#Ekonomi / 12 Şubat 2026
İhracat azalmaya, ithalat artmaya devam etti
#Ekonomi / 12 Şubat 2026
Kira gelirlerini beyan etmeyen 700 bin ev sahibine ceza geliyor
#Ekonomi / 12 Şubat 2026
Merkez Bankası, enflasyon tahmin aralığını yükseltti
#Ekonomi / 12 Şubat 2026
Ete, süte güç yetmez oldu
#Ekonomi / 11 Şubat 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
