ANASAYFA arrow right Güncel

CHP, Antep büyükşehir için aday bulmakta zorlanıyor

CHP, Antep büyükşehir için aday bulmakta zorlanıyor
YAYINLAMA: 11 Ocak 2024 / 23.05
GÜNCELLEME: 11 Ocak 2024 / 23.40

31 mart yerel seçimlerine 3 aydan bir zaman kalan Cumhuriyet Halk Partisi’nde belediye başkan adayları netleşmeye başladı. Türkiye’nin en büyük kentleri arasında yer alan Gaziantep’in ilçe belediye başkan adayları kamuoyuna açıklandı. Ancak, CHP Antep büyükşehir ve merkez ilçelerde seçim kazanacak aday bulmakta sıkıntılı. Sebebi, partinin kadın ve gençlere kapalı olması.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 6'sı büyükşehir belediye başkan adayı olmak üzere toplam 242 belediye başkan adayları belli oldu. Ancak Gaziantep’ten hangi ismin Büyükşehir Belediye Başkan adayı sorusu halen yanıt bulmadı. Sadece ilçe belediye başkan adayları açıklandı.

Araban Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kılıç olurken, İslahiye Belediye Başkan Adayı Okan Öztürk, Karkamış Belediye Başkan Adayı Mustafa Güzel, Nizip Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, Nurdağı Belediye Başkan Adayı Mustafa Çetin ve Yavuzeli Belediye Başkan Adayı Bekir Sakar oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçeler olan Şahinbey ile Şehitkamil İlçe Belediye Başkan adaylarının kim olacağı ise merak edilirken, aday isimlerin 15 Ocak tarihine kadar açıklanacağı ifade ediliyor.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *