ANASAYFA arrow right Güncel

Değişimin nasıl olacağına delegelerimiz karar verecek

Değişimin nasıl olacağına delegelerimiz karar verecek
YAYINLAMA: 12 Haziran 2023 / 21.01
GÜNCELLEME: 12 Haziran 2023 / 21.02
İş CHP delegesine kaldıysa…

CHP Gaziantep Milletvekilleri Av. Hasan Öztürkmen, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Öztürkmen, “Örgütümüzün sağ duyusuna güveniyorum. Partimiz kongre kararı aldı. 3 Temmuz’dan itibaren mahallelerimizde başlamak üzere delegelerimiz yenilenecek. Değişim gerekli, ancak bunun değişimin nasıl olacağına delegelerimiz karar verecek. Ama Genel Başkanımız devam etme kararı verirse yanında olacağız” dedi.

Genel Başkanımız şimdiye kadar görmediğimiz ölçüde büyük bir çaba harcadı

Öztürkmen, “İYİ Parti’nin “Kazanacak aday” açıklamaları seçmende Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Kazanamayacak bir adaymış gibi” algı yaratıldı. Her şeye rağmen genel merkezimiz ve millet ittifakı başarılı bir seçim kampanyası yürüttü. Genel Başkanımız şimdiye kadar görmediğimiz ölçüde büyük bir çaba harcadı, Türkiye’nin her yerini adım adım dolaştı. Toplumun her kesimine ulaşıp ülkemizi ayağa kaldıracak projeleri açıklamaya çalıştı” ifadelerini kullandı.

Seçim sonuçlarını sonradan vatandaşlık alanların iradesi belirledi

Seçim sonuçlarını Türk halkının iradesinin belirlemediğini vurgulayan Öztürkmen, “Seçim sonuçlarını Arapların ve sonradan vatandaşlık alanların iradesi belirledi” tespitini yaptı.

Her iki seçmenden biri millet ittifakına oy verdi

Seçimlerin eşit koşullarda yapılmadığını söyleyen Öztürkmen, “TRT, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 48 saat, Kılıçdaroğlu’na 32 dakika yer verdi. Mitin alanları liderlerimize kapatıldı. Seçmenin iradesi hukuk dışı yollarla baskı altına alındı. Genel Başkanımız PKK ile iş birliği içerisindeymiş gibi gösterilen düzmece videolarla kriminalize edilmeye çalışıldı. Cumhurbaşkanı videoların montaj olduğunu itiraf etti. Tüm bunlara rağmen her iki seçmenden biri millet ittifakına oy verdi” şeklinde konuştu. Ali Göksular

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *