ATAMA

YAYINLAMA: 01 Ocak 1970 / 04.00 | GÜNCELLEME: 01 Ocak 1970 / 04.00

Bir yeni hükümet geldi! Hoş mu geldi yoksa boş mu geldi?  Ne bir program var, ne plan var, ne bir güven oyu var, ne de bir sorumluluk var. Hani Mecliste gensoru bile verilmesi mümkün değil vede bu insanlar 7 Haziran’dan sonra devlet dairelerindeki kadrolara 825 kişi atamış, şimdi de 269 kişi atayacaklarmış. İnsanın burnuna hiç güzel kokular gelmemekte. Her konuda şeytanın avukatlığını yaptığımızdan, bu konuda da aynı şekilde düşünceye dalmaktayız. Kimler bu görevlere atanır hiç düşündünüz mü? Ne siz, ne de ben bu görevlere atanamayız.

Benim becerim, benim tahsilimden çok, hangi partinin partizanıyım ona bakarlar. Eğer eşiniz baş örtüsü takmıyorsa, ümreye yapılan toplu seyahatlere katılmamışsa, şansınızın olması hayaldir. Bir de hangi lisede okuduğunuz önemli. Bizim gittiğimiz okullarda okuduysanız, imam hatip liselerine gitmediyseniz, zaten en ufak bir ihtimal bile olamaz. Cumaları devlet erkanının ziyaret ettiği camilerde boy göstermemişseniz, bu atamayı unutun, sizi onlar hiç hatırlıyamazlar.

Atama nereye ve ne için yapılır diye düşünüyorsanız, söyleyeyim öğrenin.  Ankara’da geliştirilen yeni kurumları hiç biliyor musunuz? Bakın ben size bazılarını anımsatayım. Belki bu kurumları hiç duymamışsınızdır.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu 

Yurt Dışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı

Bunun gibi en az 10 yeni kurum tesis edilmiş ve bu kurumlar, kurumu teşkil eden  partinin arka bahçesi olmuştur. Genel Müdüründen tutun  da kurumun yönetim kurulları, denetim kurullarından maaş alan yüzlerce  partili yandaş bulunmaktadır. Siz hala uykuda gezin, bağı bahçeyi talan eden domuzlar misali, saraylarda benim paramla har vurup harman savurmakta. Hani derler ya ye kürküm ye, bu milletin parası deniz, benden yana olanlarla beraber biz bu ganimeti yeriz. Gelsin ihaleler, Amerika’nın yörüngesine girmiş bir saraylı, 855 rakımlı Beş Tepe’de oturan Sultan  1’inci Recep’in  hiç te füturu yok. Beyzadenin umurunda mı? Millet şehitlere kan ağlarken, açmış sarayı yandaşlarına, onlarla gülüp eğleniyor.

Nereye bir kişi atanacaksa önce 855 rakımlı tepeden izin alır SerVekil müsvettesi, sonra kişiyi atar ve sonunda yine 855 rakımlı tepeye konu hakkında hesap verir. Ne günlere kaldık eller bize gülmekte, Saray ülkeye gülmekte, ülkenin aydın insanları şehit aileleri ile birlikte durumdan kan ağlamakta diye bir sözüm geldi söyledim, hem nalına hem mıhına,

ATAMA