Depremzede Hak Sahipliği

YAYINLAMA: 10 Haziran 2023 / 11.00 | GÜNCELLEME: 10 Haziran 2023 / 11.00

Arkadaşlar biliyorsunuz e-devlet üzerinden afetzede hak sahipliği başvuruları açıldı ve bu konuda çok sayıda sorularınız ve kafa karışıklıklarınız olduğunu biliyorum.

Önce şunu söylemek isterim ki başvuru süresi iki ay ve lütfen panik yapmayalım.

Hiç kimsenin haklarını bilmemekten kaynaklı bir mağduriyet yaşamasını istemiyorum.

Hak sahipliği konusu benim uzmanlık alanım değil bu konuda bilgim var fakat en detaylı ve net bilgiler için bir avukat arkadaşımla irtibat halindeyim.

En kısa zamanda “Akşen İle Mimari” YouTube kanalımda “Depremzede Hak Sahipliği” başlıklı bir shorts video paylaşacağım. Bu konuda öğrenmek istediğiniz her şeyi detaylı bir şekilde bu videonun altına yorumlara yazabilirsiniz. Derli toplu bir şekilde bu videonun altında sorular toparlanırsa bir sonraki videoda sorularınızın cevaplarını bulma şansınız olacaktır.

Fakat lütfen özel mesaj ile ya da farklı videoların altına yazmayın sorularınızı. Özel mesaj ile gelen sorularınız olduğunda tekrar tekrar aynı sorulara ayrı ayrı cevap vermek durumunda kalıyorum. Ya da farklı konulardaki videoların altına yazdığınızda kaynayabiliyor.

Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ediyorum.

Bir de şunu hatırlatmak istiyorum. Hak sahipliği başvurusu yapabilmek için bir email adresiniz olması gerekiyor. Biliyorum ki çoğunuz mail kullanmıyorsunuz ve bu nedenle bir adresiniz yok. Başvuru yapmadan önce birer mail hesabı açın. Mail adresiniz olsun. Gmail olmasını tavsiye ederim. Gmail olursa hem kanalıma abone de olabilirsiniz aynı hesapla :) Böylece daha kolay iletişim kurabiliriz.

Sevgiler, selamlar…

Depremzede Hak Sahipliği
YORUMUNUZU YAZIN, TARTIŞMAYA KATILIN!
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *