GAZİANTEP F.K. (3)

YAYINLAMA: 04 Temmuz 2023 / 07.00 | GÜNCELLEME: 04 Temmuz 2023 / 07.00

GAZİANTEP F.K DENETİM KURULUNDA GÖREV ALDIM

 

15 Haziran 2017 tarihinde yapılan genel kurulda kulüp yönetimin Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu seçildi. Yöneyimde ise Gaziantep’in önde gelen sanayici ve işadamları görev aldı. Bu dönemde ben de Adil Sani Konukoğlu’nun listesinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü Denetim Kuruluna seçildim.

Bu görevimi 6 yıl, bir Gaziantepli olarak Gaziantep’e hizmet telakki ederek bu güne kadar şevkle yaptım.

Son olarak 09.06.2023 tarihinde yapılan Genel Kurulda ise yeni görev almayarak Denetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevimi sonlandırdım.

Görevde olduğum süre içerisinde Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü olarak Adil Sani Konukoğlu’nun başkanlığı döneminde Birinci Lig Şampiyonluğu yaşadık. Devamında Süper Ligde başarılı olarak, Gaziantep Futbol Kulübü Ligi ilk yıl 8.olarak ve ikinci yılında ise 9. Olarak tamamlama başarısı göstermiştir.

Bu süre içerisinde önce Adil Sani Konukoğlu’nun, sonra Mehmet Büyükekşi ve Cevdet Akınal’ın başkanlığı dönemlerinde görev yapmış olduk.

GAZİANTEP F.K. YENİ YÖNETİMİ

Bilindiği gibi 6 Şubat 2023 Gaziantep-Kahramanmaraş depremlerinden sonra Hatayspor ile ligden çekilme talebinde bulunulmuş, talepleri federasyon tarafından kabul edilmişti.

 Bundan sonra Gaziantep F.K.’nün 09.06.2023 tarihinde yapılan olağan Genel Kurulunda Yeni bir yönetim oluşarak Başkanlığa MEMİK YILMAZ seçildi.

Yeni seçilen Yönetim Kurulu deprem sonrası zor bir zamanda görev alarak büyük fadakarlık göstermiştir.

Ancak, yeni oluşan yönetim kuruluna baktığımızda işadamları ile birlikte Gaziantep Esnafının da ağırlıkta olduğunu görüyoruz. Bu nedenle yönetimin seyirci ile bağ kurması daha kolay ve verimli olacaktır.

Ayrıca Yeni Başkan Memik Yılmaz’ın “Türkiye Yabancı futbolcular çöplüğü durumunda. O yüzden Yabancı futbolcu serbestisine karşı olduğu ve Yabancı futbolcu sınırlaması gerektiği” şeklindeki söylemini doğru buluyor ve tamamen destekliyorum.

Süper ligdeki tek takımımız olan GAZİANTEP F.K.nü tüm kalbimizle destekleyeceğiz.

Yeni yönetime de desteğimiz ve güvenimiz tamdır.

Yeni Yönetimle GAZİANTEP F.K.müzün başarılı olmasını temenni ediyoruz.

GAZİANTEP F.K. (3)
YORUMUNUZU YAZIN, TARTIŞMAYA KATILIN!
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *