Çukurova Belediyesi önünden başlayan koşu, Turgut Özal Bulvarında Gökkuşağı Kavşağına kadar devam etti. Koşucular kavşaktan aynı güzergahı takip ederek yarışı yine Çukurova Belediyesi önünde tamamladılar.
Koşu sonunda erkeklerde Koray Het birinci olurken, Mesut Akpınar ikinci, Selami Yıldız da üçüncü olarak kürsüye çıktı. Kadınlarda ise Nursel Karataş birinci, Ayşegül Korkmaz ikinci, Cansu Kayaalp de üçüncülüğü elde etti. Koşuya Adana dışında Gaziantep, Mersin, Tarsus, Kozan ve Kadirli’den de sporcular katıldı.
Dereceye girenlere kupa ve madalyaları düzenlenen törenle verildi.

YAYINLAMA: 30 Ekim 2023 / 18.05
GÜNCELLEME: 30 Ekim 2023 / 18.40
Çukurova Belediyesi tarafından Cumhuriyetin 100. Yılı dolayısıyla Cumhuriyet Koşusu düzenlendi. 10 kilometre mesafeli koşuya katılım yüksek oldu. Kayıtlı 480 sporcunun yarıştığı koşuya kayıt yaptırmayan yüzlerce vatandaş da katıldı.
İlginizi Çekebilir

55 kg “Point Fighting” kategorisinde altın madalya aldı
#Spor / 13 Nisan 2025

Göztepe-Gaziantep FK maçını Adnan Deniz Kayatepe yönetecek
#Spor / 03 Nisan 2025

Ziraat Türkiye Kupası finali 14 Mayıs’ta tarafsız sahada oynanacak
#Spor / 03 Nisan 2025

Gaziantep FK'nin 3 maçlık galibiyet serisi sona erdi
#Spor / 29 Mart 2025

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri başlıyor
#Spor / 20 Mart 2025

Ampute şampiyonluk yolunda 2-1
#Spor / 16 Mart 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *