Salonda gerçekleştirilen günün ilk idmanının ardından, ikinci çalışma saat 18.00'de antrenman sahasında yapıldı. Teknik Direktör Stefan Kuntz yönetimindeki idmanda, ısınmanın ardından pas ve rondo çalışmaları yapıldı. Daha sonra hücum varyasyonları üzerinde durulurken, şut çalışmasıyla antrenman tamamlandı.
Dün akşam müsabaka oynayan futbolculardan İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci ve Yusuf Sarı, akşam antrenmanına katılmayıp salonda rejenerasyon çalışması yaparken, Cenk Özkacar, Salih Uçan ve Umut Nayir ise tedbir amaçlı olarak fizyoterapist eşliğinde kendilerine uygulanan program dâhilinde çalıştı. Sabah yapılan salon antrenmanına katılan Mert Günok ve Onur Bulut'a ise akşam idmanı için istirahat verildi.
Uçuş programı nedeniyle akşam saatlerinde kampa katılacak Hakan Çalhanoğlu ile bu akşam Hollanda'nın Utrecht kentinde düzenlenecek Eredivisie Ödül Töreni'ne katılacak Orkun Kökçü antrenmanda yer almadı.
Ay-Yıldızlıların bu akşam yaptığı çalışmayı TFF Millî Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Genel Sekreter Kadir Kardaş da izledi.
A Millî Takım, saat 18.00'de basına açık olarak yapacağı idmanla Ermenistan maçının hazırlıklarını sürdürdü.TFF
YAYINLAMA: 05 Eylül 2023 / 14.03
GÜNCELLEME: 05 Eylül 2023 / 14.03
A Millî Takım, 8 Eylül Cuma günü 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'nda Ermenistan ile Eskişehir'de oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı iki antrenmanla sürdürüyor.
İlginizi Çekebilir
TFF bahiste başkanlar için düğmeye bastı
#Spor / 20 Mayıs 2026
51 kiloda Avrupa ikincisi oldu
#Spor / 19 Mayıs 2026
FİFA, Gaziantep FK’ya 3 dönem transfer yasağı getirdi
#Spor / 14 Mayıs 2026
Gaziantep FK Rams Başakşehir ile karşılaşacak
#Spor / 10 Mayıs 2026
Galatasaray üst üste 4. kez Süper Lig şampiyonu: Yayın gelirinde 16.4 milyon Euro’yu garantiledi
#Spor / 10 Mayıs 2026
Dünya üçüncüsü oldu
#Spor / 06 Mayıs 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
