Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 9. haftasında deplasmanda Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaştı. Gaziantep ekibi, zorlu deplasmanda 18. dakikada Karyna ile 1-0 öne geçti. Karadeniz ekibi ise 82. dakikada penaltıdan kaydettiği golle skoru 1-1'e getirdi. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca iki takım da birer puanı hanesine yazdırdı.
Uzun süre maçı önde götürmesine karşın 82. dakikada yenilen penaltı golüyle 2 puan bırakan Gaziantep ALG Spor Teknik Direktör Kenan Öztürk, şaşkınlık yaşadıklarını ve üst üste kaybedilen 4 puan sonrası üzgün olduklarını söyledi. Kenan Öztürk, kısa sürede toparlanıp yeniden hak ettikleri noktaya geleceklerini de ifade etti.
YAYINLAMA: 06 Kasım 2023 / 17.02
GÜNCELLEME: 06 Kasım 2023 / 17.30
Gaziantep ALG Spor, Kadınlar Futbol Süper Ligi 9. haftasında deplasmanda karşılaştığı Karadeniz Ereğli Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.
İlginizi Çekebilir
Gaziantep FK 3 Kasım’da Alanya deplasmanında
#Spor / 30 Ekim 2025
Süper Lig'de 10 haftada 8 takım teknik direktör değiştirdi
#Spor / 29 Ekim 2025
On Hotels Alanya Belediyespor’u 3-2 mağlup etti
#Spor / 29 Ekim 2025
Burak Yılmaz yönetiminde ilk mağlubiyet 0-4
#Spor / 28 Ekim 2025
Aktif 152 hakemin bahis oynadığı tespit edildi
#Spor / 27 Ekim 2025
Fenerbahçe, Gaziantep deplasmanında
#Spor / 26 Ekim 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
