Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Gaziantep FK deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, "Bugün buradan üzüntülü ayrılıyoruz. Son dakikada kaybettiğimiz 2 puan var. Bugünle birlikte uzatmalarda kaybettiğimiz 10 puan oldu. Bu bizi fazla üzüyor. Geçen hafta kazandığımız 1 puan oldu. Böyle maçlarda 2. golü bulamadığınızda maçlar sıkıntıya giriyor. İkinciyi bulmuş olsaydık rahatlıkla kazanabileceğimiz bir maç olacaktı. Oyunun kontrolü bizde olan bir maçtı. Maalesef 2. golü bulamadık. Üzüntülü bir şekilde 1 puanla ayrılıyoruz" diye konuştu.
Ligde bu hafta oynayacakları Fenerbahçe maçı hakkında ise Bulut, "Ligde her maç zor. Her puan çok değerli. Büyük takımlara karşı nasıl oynadığımızı biliyoruz. Zor bir maç olacak. Başakşehir’e karşı, Beşiktaş’a karşı nasıl oynadıksak önümüzdeki maça da aynı şekilde hazırlanacağız" dedi.
YAYINLAMA: 10 Ocak 2023 / 14.01
GÜNCELLEME: 10 Ocak 2023 / 14.01
Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, İstanbulspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Üzüntülü bir şekilde 1 puanla ayrılıyoruz" dedi.
İlginizi Çekebilir
TFF bahiste başkanlar için düğmeye bastı
#Spor / 20 Mayıs 2026
51 kiloda Avrupa ikincisi oldu
#Spor / 19 Mayıs 2026
FİFA, Gaziantep FK’ya 3 dönem transfer yasağı getirdi
#Spor / 14 Mayıs 2026
Gaziantep FK Rams Başakşehir ile karşılaşacak
#Spor / 10 Mayıs 2026
Galatasaray üst üste 4. kez Süper Lig şampiyonu: Yayın gelirinde 16.4 milyon Euro’yu garantiledi
#Spor / 10 Mayıs 2026
Dünya üçüncüsü oldu
#Spor / 06 Mayıs 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
