Yapılan planlamaya göre, Ümit Millî Takım Teknik Direktörü ve Genç Millî Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas İngiltere'ye, Ümit Millî Takım Yardımcı Antrenörü ve Genç Millî Takımlar Oyuncu ve Maç İzleme Antrenörü Bülent Akyıldız ile U19 Millî Takım Teknik Direktörü Ali Nadir Başkan ise Hollanda'ya gidecek.
19 Yaş Altı Millî Takımımızın da yer alacağı ve mart ayında oynanacak UEFA Avrupa U19 Şampiyonası Elit Tur maçlarının aday kadrosunda yer alması muhtemel isimlerle de görüşmeler gerçekleştirecek olan Ali Nadir Başkan, ilerleyen günlerde bu oyuncuların maçlarını da yerinde takip edecek.
U16 Millî Takım Teknik Direktörü Ömür Serdal Altunsöz ve U14 Milli Takım Teknik Direktörü Mehmet Yıldırım ise Almanya'nın çeşitli bölgelerinde düzenlenecek özel turnuva ve karşılaşmalarda, sorumlu oldukları yaş kategorilerinde Genç Millî Takımlar için aday oyuncuları gözlemleyecek.
Yapılan gözlemlerin ardından hazırlanacak raporlar, Genç Millî Takımlar Sorumlusu Tolunay Kafkas'ın önderliğindeki Genç Millî Takım antrenörlerinin katılacağı toplantıda değerlendirilecek.TFF
YAYINLAMA: 17 Ocak 2023 / 13.47
GÜNCELLEME: 17 Ocak 2023 / 13.47
Genç Millî Takımlarımıza aday oyuncuların performanslarının takibi ve yeni isimlerin kazandırılması çalışmaları kapsamında detaylı oyuncu taramaları devam ediyor. Bu amaç doğrultusunda Genç Millî Takım antrenörleri tarafından ocak ayı için yurt dışında detaylı bir oyuncu tarama takvimi hazırlandı.
İlginizi Çekebilir
Kaan Efe Taranto’dan altın madalya ile döndü
#Spor / 27 Ağustos 2026
Gaziantep FK, puan tablosunun orta sıralarında
#Spor / 17 Ağustos 2026
Gaziantep FK – Alanyaspor maçını Yasin Kol yönetecek
#Spor / 13 Ağustos 2026
Gaziantep Basketbol'un yeni oyuncusu Samet Geyik: "Tek hedefimiz direkt lige çıkmak"
#Spor / 03 Ağustos 2026
FIVB Dünya Kadınlar sıralaması güncellendi
#Spor / 27 Temmuz 2026
Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçları yarın başlayacak
#Spor / 27 Temmuz 2026
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
