ANASAYFA arrow right Spor

Şahinbey Ampute bir engeli daha aştı 3-1

Şahinbey Ampute bir engeli daha aştı 3-1
YAYINLAMA: 11 Nisan 2022 / 14.16
GÜNCELLEME: 11 Nisan 2022 / 14.16
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı'nı 3-1 mağlup etti.

Sezona hızlı başlayarak içeride ve dışarıda aldığı farklı galibiyetlerle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, ligin güçlü takımlarından İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı’nı deplasmanda 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma sonrasında gülen taraf mavi-beyazlı takım olurken, futbolcular ve teknik heyet alınan galibiyeti Onursal Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na, Kulüp Başkanı Cuma Güzel’e armağan ettiler. Karşılaşmanın 3 golünü de Barış Telli kaydederken rakibin tek golünü ise Rüstem Kurhan kaydetti.

TAKIMI TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Şahinbey Belediye Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak içeride, dışarıda önemli ve farklı galibiyetler aldık. Ligdeki bu çıkışımızı İzmir Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibimizi 3-1 mağlup ettik. Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmış olduk. Alınan galibiyetten dolayı teknik ekibime ve futbolcularıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *