1. Grup'ta Diyarbakır, Trakya, Van, Erzurum bölge maçları ile başlayan 14 yaş altı seçme karşılaşmaları, 30 Eylül-1 Ekim 2022 tarihlerinde oynanacak Adana, Antalya, Trabzon, Kayseri Bölgelerinin yer aldığı 2. Grup maçları ile devam edecek.
U14 Milli Takım 1. etap bölge seçmeleri bu sene Erzurum'da Yüksek İrtifa Kamp Merkezi sahalarında organize ediliyor. Bölgelerde yapılan seçmeler sonucu oluşturulan takımların maçları, Genç Milli Takım antrenörleri tarafından izleniyor.
Adana, Ankara (2), Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul (3), İzmir (2), Kayseri, Malatya, Sakarya, Samsun, Trabzon, Trakya, Van, İstanbul Amatör bölgelerinden 20 takımda toplam 400 sporcunun yer alacağı organizasyon 29 Nisan 2023 Cumartesi gününe kadar devam edecek.
Genç Milli Takım antrenörleri ile bölge antrenörlerinin takip ettiği maçlar sonrasında, U14 Milli Takımı'na ve kulüplere oyuncu havuzu oluşturulacak.tff
YAYINLAMA: 29 Eylül 2022 / 15.47
GÜNCELLEME: 29 Eylül 2022 / 15.47
Genç Milli Takımlar tarafından düzenlenen ve 2009 doğumlu oyuncuları kapsayan 14 yaş altı seçmeleri Erzurum'da yapılan karşılaşmalarla devam ediyor.
İlginizi Çekebilir
Gaziantep FK'den Myenty Abena'ya 2 maç men cezası
#Spor / 31 Ekim 2025
Gazişehir dörtlü turnuvaya katılıyor
#Spor / 31 Ekim 2025
Corendon Alanyaspor-Gaziantep FK maçını Oğuzhan Aksu yönetecek
#Spor / 30 Ekim 2025
İki bronz madalya kazanarak, Avrupa üçüncüsü oldu
#Spor / 30 Ekim 2025
Gaziantep FK 3 Kasım’da Alanya deplasmanında
#Spor / 30 Ekim 2025
Süper Lig'de 10 haftada 8 takım teknik direktör değiştirdi
#Spor / 29 Ekim 2025
Yorumlar
Yorumlar
Kendi koyacağınız özel bir adla yorum yapmak için giriş yapabilir veya kayıt olabilirsiniz.
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
