ANASAYFA arrow right Kültür-Sanat

Şahin kursiyerleri ziyaret etti

Şahin kursiyerleri ziyaret etti
YAYINLAMA: 16 Nisan 2020 / 04.18
GÜNCELLEME: 16 Nisan 2020 / 04.18
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (GASMEK) eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanat ve Meslek Eğitim Kursları’nda (GASMEK) eğitim gören kursiyerleri ziyaret etti.
Şahin, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren GASMEK’in Cumhuriyet ve Şehit Üsteğmen Hakan Özcan kurs merkezlerindeki çoğunluğu kadın olan kursiyerlerle bir araya geldi.
Kur’an-ı Kerim, mefruşat, kreş, dikiş-nakış, yabancı dil, kuaförlük, aşçılık, mozaik, saz ve daha bir çok kursun verildiği merkezlerde kursiyerlerle yakından ilgilenen Şahin, onlarla sohbet etti.
Kursiyerlerle ebru yapan, onların yaptığı Antep işini yakından inceleyen Şahin, saz kursundaki gençlerle de türkü söyledi.
Şahin’e hazırladıkları yemek, pasta ve sarmalardan ikram eden kursiyerler, ayrıca, şeker hamuru ve kara kalem çalışmasıyla hazırladıkları tabloları hediye etti. Arzu Bulut
Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *