Bebeği neden deşifre ediyorsunuz?

YAYINLAMA: 17 Aralık 2021 / 14.07 | GÜNCELLEME: 17 Aralık 2021 / 14.07

Bir bebek, ruh sağlığı belli ki sıkıntılı olan baba tarafından ağır şekilde dövülüyor. Çaresiz anne bunu telefona kaydedince, baba tutuklanıyor.

Minik bebeğin baba tarafından darp edilme görüntüleri, vicdanı olan herkesin kanını dondurdu. Zavallı yavrucak hastanede tedavi görüp çıktı, bedeni tedavi edildi, ancak ruhundaki hasarın ne olduğunu bilmiyoruz.

Bu bebek ve annesi koruma altına alındı diye açıklama yapıldı.

Ardından kadın belediye başkanı gayet güzel gidip anne ve bebeği ziyaret etmiş.

Ancak ben bir anne olarak hem o genç kadının, hem de zavallı yavrucağın resimlerinin medyada paylaşılmasını pek insani bulamadım.

O çocuk hanım belediye başkanının kendi çocuğu olsa, resim ve görüntülerinin ifşa edilmesini arzu eder miydi acaba diye düşünmeden edemedim.

Oysa o da bir anne olarak, benim hassasiyetime sahip olmalıydı diye düşündüm ve açıkçası çok garipsedim. O minik yavrunun fotoğrafını paylaşsanız size ne katkısı olacak, paylaşmasanız insanlar illa da biz o bebeği bir görseydik diye mi düşünecek?

Ortada bebeğin fotoğrafının paylaşılmasını gerektiren bir kamu yararı mı var?

Bebeği de anneyi de ziyaret etmiş olmak, destek vermek insani bir davranış. Ancak bebeği ifşa etmek aynı derecede insani mi? Bilemedim!!!

Bebeği neden deşifre ediyorsunuz?