ANASAYFA arrow right Spor

ALG Spor evinde bir puan çıkardı

ALG Spor evinde bir puan çıkardı
YAYINLAMA: 09 Eylül 2024 / 12.05
GÜNCELLEME: 09 Eylül 2024 / 12.05

Gaziantep Alg spor, Turkcell Kadınlar Futbol Süper Ligi 2024-2025 sezonu ilk haftasında evinde konuk ettiği Amed Sportif Faaliyetleri karşısında son dakikada bulduğu gol ile 1-1 berabere kaldı..
Batur sahasında oynanan zorlu maçta daha etkili oyun ortaya koyan ancan bir türlü aradığı golü bulamayan Gaziantep Alg Spor ilk yarısı 0-0 biten maçın ikinci yarısında 1-0 geriye düştüğü maçta Patrica’nın 89. dakikada attığı gol ile taraftarı önünde sahadan 1-1’lik sonuçla ayrıldı.. Evinde 2 puan kaybeden sarı-grili takım son dakikada bulduğu gol ve kazandığı bir puanla teselli oldular…
Amed karşısında alınan 1-1 sonucun ardından konuşan Gaziantep Alg Spor teknik direktörü Hilmi Bugüner, kazanmak için çıktıkları maçtan bir puan aldıklarını belirterek; “Maça çok iyi hazırlanmıştık, hedefimiz evimizdeki ilk maçta taraftarımız önünde kazanmaktı… Maçı koparacak pozisyonlarda bulduk ama atamadık… Gönül ister ki kazanalım ama son dakikada bulduğumuz golle 1 puanda küçümsenemez… İnşallah önümüzdeki haftalarda kazanıp çıkışa geçeriz “ diye konuştu.

Yorumlar
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *